Prostor za praznovanje - najem Maribor ali okolica

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Kolega praznuje aprila, jaz maja... Pa tuhtava, da bi skupaj naredila en celodnevni piknik, saj so bolj ali manj vsi(e) kolegi(ce) skupni(e).

Kje najeti kak prostor za tako praznovanje (cca 40 ljudi)...da ima seveda prostor za pečenje (ali še bolje, če se lahko "najame" tudi peka čevapov, itd.) ... pa po možnosti zraven še kako igrišče za odbojko ali kaj podobnega?

Meni je recimo super varianta športno društvo v Zrkovcih, če je manj ljudi. Najameš prostor, eno odbojkarsko igrišče, v ceni najema in obroka na osebo je še pek in vso pečenje... Tam je le problem, ker je pijača nato njihova (moraš jo kupiti po gostilniških cenah). In pri večji količini ljudi potem to pride malo prehud znesek
tongue-1.gif
Zato to v Zrkovcih odpade.

HVALA!!
roza.gif

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
NE vem kako se sicer reče, ampak tam pri Tušu na Lackovi, greš proti Pohorju, nek ribnik je tam. Kolega tam praznoval rojstvo dece. V glavnem ti spečejo, pijačo ne vem kakšne so cene, ampak ker je kolega malo šuft, verjetno ni bilo predrago.

Lp,

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Mi smo bili enkrat tudi na praznovanju rojstnega dneva v Šentilju - to je še nekako blizu Mariboru. Tam je v bistvu neka brunarica ob igrišču, pekel je šef gostilne (ampak speko je res vrhunsko!!!), glede pijače pa ne vem, kako so se zmenili. Tudi imena se ne spomnim, je pa ta brunarica takoj poleg igrišč (imajo veliko nogometno igrišče, košarkarsko/mali nogomet in igrišče za odbojko).

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
ali pa pri RTV-ju, tam imajo tud velik prostor pri tenis igriščih, mi smo lahko imeli svojo pijačo in hrano.....

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
NE vem kako se sicer reče, ampak tam pri Tušu na Lackovi, greš proti Pohorju, nek ribnik je tam. Kolega tam praznoval rojstvo dece. V glavnem ti spečejo, pijačo ne vem kakšne so cene, ampak ker je kolega malo šuft, verjetno ni bilo predrago.

Lp,

Tole mi zveni zanimivo...ampak pri najboljši volji se ne spomnim kakega jezera tam pri Tušu??
Ali je to bolj gor proti Pohorju ... levo, ko si že mimo pohorske kavarne??

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
ali pa pri RTV-ju, tam imajo tud velik prostor pri tenis igriščih, mi smo lahko imeli svojo pijačo in hrano.....

Kje pa je to "tam pri RTVju"?? ne poznam vseh kotičkov MB...tako, da plis za bolj podrobno razlago. Je to samo kaka hišica, ali je kako gostišče...ali je kaka odbojka zraven...?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik plexix pravi:

Lp,

Tole mi zveni zanimivo...ampak pri najboljši volji se ne spomnim kakega jezera tam pri Tušu??

pri bivši tuš črpalki, zdaj mol, zaviješ proti pohorju, mimo deponije pa potem prideš do jezera, ma pa to preko mislim da ribiško društvo vinarje

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
To je pod Pekrsko gorco, tam je kup igrišč, šotor, lokal (mislim da imato slednje preko en bivši nogometaš).

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Galič ima to

Mi smo lani imelu tukaj zabavo, pokrit prostor, nogometno in odbojkarsko igrišče,imeli svoj žar.....

Priporočam.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik plexix pravi:

Lp,

pri bivši tuš črpalki, zdaj mol, zaviješ proti pohorju, mimo deponije pa potem prideš do jezera, ma pa to preko mislim da ribiško društvo vinarje

Tole se mi zdi zanimivo... bom povprašala.
Prav tako Galenič...

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:

Kaj pa ko ne najdem nobenega kontakta, e-mail naslova tega društva preko strica GOOGLA??
tongue-1.gif

Tole mi ven vrže: http://www.storitev.si/podjetje-kontakt/243071

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Evo, rezervirala in se vse zmenila tam za nekdanjo TUŠ bencinsnikuko...na tistem ribniku.
Meni lep prostor, lastnica prijazna... vse bodo oni spekli, pijačo imajo tui normalne cene
cheer.gif

Hvala za pomoč
wink-1.gif

Sedaj rabim samo še kako idejo za kake aktivnosti tam - kajti kakega igrišča za odbojko pa žal ni!

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Meni lep prostor, lastnica prijazna... vse bodo oni spekli, pijačo imajo tui normalne cene
Lahko bolj podrobno opišeš cene hrane in pijače in kaj ti bodo pripravili? Kakšen kontakt?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Evo, rezervirala in se vse zmenila tam za nekdanjo TUŠ bencinsnikuko...na tistem ribniku.
cheer.gif

Hvala za pomoč
wink-1.gif

Sedaj rabim samo še kako idejo za kake aktivnosti tam - kajti kakega igrišča za odbojko pa žal ni!

Zvečer je tam "jebodrom"
smile-1.gif