prošnja za pripravništvo

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kje bi dobil kak dober model prošnje za pripravništvo. Ne bi rad preveč brcnil v temo pa bi red napisal nekaj dobrega?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne jaz sem že zaposlen neki za kolega iščem da bi jutri napisala, pa za pripravništvo niti ne vem. Gre pa se za delo na pošti, ( na upravi pošte). En bo napiso priporočilo midva pa morama prošnjo za pripravništvo skup spravit

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
govorim o pripravništvu. Pošta še ima to ja, ker iz tega se bi potem tudi delala magistrska naloga.
Zato bi mi en model kako napisat prošnjo za pripravništvo zelo pomagal.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Da pa bodoči magister ne zna napisati ene prošnje za pripravništvo je pa tudi zelo žalostno.
13.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
pa saj pošta je del JU, oziroma je v državni lasti
malo sarkazma,
res ne vem kaj je tako posebenga v prošnji za pripravništvo(ki ga bo dobil preko vez) nekoga ki nekaj o magistriranju razmišlja, da bi moral preko forumov spraševat za pomoč?!
Razumem da bi nek fizikalc (tujc) spraševal za pomoč za prošnjo, ampak ....

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
je za pomoč
mora prošnja vsebovat kaj posebnega, ali običajni "šimel"
glede na to da bo nekdo napisal "priporočilo"

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
PROSNJA

Spostovani,

Sem student [vstavi oznako letnika] [vstavi ime cungalunga sole]. Ker sam nisem sposoben najti [vstavi trajanje pripravnistva s pripono -mesecnega] angazmaja, ki bi mi omogocil opraviti obvezno pripravnistvo v okviru [vstavi ime solskega programa], se na Vas obracam s prosnjo za zaposlitev.

Znanj nimam nobenih, delovnih izkusenj prav tako ne, zato verjamem, da k uspesnosti vasega podjetja sam ne bom prispeval absolutno nicesar. Pravzaprav niti te prosnje nisem znal sam napisati, a sem na sreco dobil pomoc na nekem forumu, kar mi daje upanje, da se bom lahko tudi v primeru nepremostljivih ovir tekom opravljanja pripravnistva obrnil nanje; z mojo zaposlitivjo torej Vase podjetje ne bo pridobilo le ene pisarniske rastline, ampak celoten mozganski trust nekega obskurnega foruma !

S prihodi v sluzbo lahko pricnem [vstavi datum].

V nestrpnem pricakovanju Vasega pozitivnega odgovora na mojo prosnjo Vas vljudno pozdravljam,

[ime in priimek ter podpis]

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Res je
evil.gif

Ce sem jaz to lahko spesnil, bi tudi "kolega" lahko, morda v "njemu" bolj vsecni obliki.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ni to nobeno moralno nabijanje. Žalostno je, da bodoči MAGISTER ne zna spesniti ene prošnje. Naj nekaj napiše, kar zna, pa jo objavi na forum, potem bomo pa že pomagali.

In potem ta novopečeni MAGISTER ne bo znal spesniti enega dopisa, ali odgovora kaki stranki. Žal imam opravka s podobnimi MAGISTRI, ki imajo problem enostavne komunikacije v obliki preprostega dopisa.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
prošnja naj vsebuje:

OSEBNE PODATKE:
- levo zgoraj tvoji podatki, pod tem podatki naslovnika
KRAJ in DATUM
- ponavadi ga damo desno zgoraj

ZADEVA: Prošnja za opravljanje prakse

text sama sestavita (uvod - kaj je predmet prošnje, jedro-opis, zaključek) : recimo lahko začneta na ta način
wink-1.gif

Glede na navedeno menim, da uporaba t.i. laserskega merilnika ne temelji na zakonitem predpisu, kar pa je v nasprotju z zadnjim odstavkom 153. členu Ustave Republike Slovenije (Ur.list RS št. 33-1409/91 z dne 28.12.1991).
Ob tem pripominjam, da je s pravnega stališča povsem nerelevantno, če so pooblaščene uradne osebe usposobljene za delo s t.i. laserskim merilnikom in ima navedena naprava dokumentacijo ustreznih državnih organov glede tehnične ustreznosti za uporabo.
cool-1.gif

IME IN PRIIMEK - ne pozabi podpis

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ni to nobeno moralno nabijanje. Žalostno je, da bodoči MAGISTER ne zna spesniti ene prošnje. Naj nekaj napiše, kar zna, pa jo objavi na forum, potem bomo pa že pomagali.

In potem ta novopečeni MAGISTER ne bo znal spesniti enega dopisa, ali odgovora kaki stranki. Žal imam opravka s podobnimi MAGISTRI, ki imajo problem enostavne komunikacije v obliki preprostega dopisa.

zato pa je v naši državi tako kot je. žal

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.405
5.662
113
Kaj pa levo zgoraj podatki firme.....desno moji osebni

Levo spodaj Lp, XY &podpis......desno v Ljubljani, 14.4.2011
sprasujem se.gif

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Citat:
Uporabnik mario pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:

zato pa je v naši državi tako kot je. žal

sej zato pa taki "magistri" uspejo samo v JU al pa v firmah tesno povezanih z državo... Prav noro bi užival, če bi takega videl v neki spodobni firmi z malo višjimi pričakovanji