Prošnja - klik

alyscha

Zelenc'
19. dec 2007
11
0
1
S fantom sodelujeva v nagradni igri, kjer je zmagovalec tisti, katerega fotografija prejme največ glasov. Odtod vas lepo prosim, če lahko na spodnjem linku v anketi stisnete glas za naju (Boštjan).

Še link:
Njena.si

Iskrena hvala!

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Imata moj glas
zmaga.gif

alyscha

Zelenc'
19. dec 2007
11
0
1
Hvala vsem!!

dkivi ta fotka je bila izbrana izmed več poslanih - druge so bile podobne prvima dvema, tko da so mogoče namerno izbrali mal različne ... ne vem
smile-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Nisem glasoval, ker slika ni nič posebnega, prej bi celo rekel, da je slaba (kompozicija, tisti štrik, pa to...), sploh je pa celoten izbor slik kandidatov za en jebeštrga.

alyscha

Zelenc'
19. dec 2007
11
0
1
Hvala vsem za klike!

Ma drugače so to vse amaterske slike, verjamem, da bi marsikdo naredil boljšo, najina je bila pač izmed vseh poslanih izbrana ta. Drugače pa ta nagradna igra na tej strani ni prva - je bila že večkrat, samo na drugo tematiko, tako da se naslednjič le prijavi/te...Bom z veseljem klikala za vas !!

kaktus33

Pripravnik
8. mar 2009
44
0
6
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Nisem glasoval, ker slika ni nič posebnega, prej bi celo rekel, da je slaba (kompozicija, tisti štrik, pa to...), sploh je pa celoten izbor slik kandidatov za en jebeštrga.

slika je vrhunska! tega še Picasso ne bi fkup spravo!

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
ksz

Se pravi, za zmago sploh ni pomembna kvaliteta slike ali kar koli že. Ampak sposobnost lobiranja.
uf-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik alyscha pravi:
Hvala vsem za klike!

Ma drugače so to vse amaterske slike, verjamem, da bi marsikdo naredil boljšo, najina je bila pač izmed vseh poslanih izbrana ta. Drugače pa ta nagradna igra na tej strani ni prva - je bila že večkrat, samo na drugo tematiko, tako da se naslednjič le prijavi/te...Bom z veseljem klikala za vas !!
Ni problema, če so slike amaterske. Kljub temu ne škodi, če človek prebere kak priročnik o fotografiji in se tamkaj zapisanih navodil skuša držati. V takem primeru zmaga ni vprašljiva in lobiranje sploh ni potrebno.
cool-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
v bistvu se moram z madafakerjem do neke mere kar strinjati,slike so pač običajne na nivoju družinske fotografije,ker se pač profi fotografi na take ''natečaje'' ne prijavljajo
naslednjič se bom še jaz,ki sem čisti amater z kompaktnim fotičem prijavil
kaj menite bi tale slikana lani maja imela kaj možnosti?
redface-1.gif

46ede45d8160bf1bd549ff875cfe8de4e610f8ffp.JPG

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Slika ni slaba za amaterja, je pa vseeno boljša od njene, čeprav sem glasoval zanjo, ampak zato, ker tudi druge niso nič boljše.