prometna nesreča na trajektu (iz drugega foruma)

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
224
45
28
17.325776N, 23.254786E
avtomobilizem.com

Zanimiva zadeva (za avtorja ravno ne). A ve kdo od vas, kaj storiti v tem primeru? Ali res policija na trajektu nima pristojnosti?
Pa pustimo ob strani to, kdo je v resnici kriv, kajti mamica, ko daje otroka v avto pomoje ni nujno, da je skoncentrirana še na kaj drugega.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Bolj kot zanimivost... kolega je imel pred leti nesrečo na avtovlaku, on z R4 v rit mu je priletela ženska v X5, dobil je kuponček, čeprav mu je ženska sprva ponujala denar v vredonsti dveh R4, a je on vztrajal pri kuponu
smile-1.gif

Pri zavarovalnici je šlo normalno skozi.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
A pomorska policija pa ne obstaja?

Drgač bo zna tole bit jeba... A če bi pa enga na trajektu mal zaštihal, tud nebi policija pršla, ker je to kao na trajektu/vodi.
Kr neki
stupid-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Na trajektu veljajo tudi določena pravila. Ko kapitan da znak, morajo vsi (brez izjeme) biti v avtu in pripravljeni na izvoz. V času natovarjanja in raztovarjanja nima nobena kaj hodit med avti.
Policija pa res nima tu kaj iskati, ker ne gre za dogodek v prometu.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.073
113
Torej pomeni, da če bi se mi na trajektu pokvaril avto, se ima vsak pravico zaleti vanj, ker nisem speljal. Podobno, če bi se mi pred vozilo vlegel pijanček in se ustavim, ker sem se odločil, da ga ne povozim.
Nekako se mi ne zdi logično
sprasujem se.gif
.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Čakaj malo, tu je nekdo vrata odprl ... pa zgodba je samo iz enega vzornega kota, napisana precej čustveno. Verjetno je imel odprta vrata, oni pa mu je z ogledalom zadel vrata. V tem primeru je ta baba kršila pravila trajekta, pa je po mojem mnenju kriva.

Sicer pa preberi, kaj je napisal ...
Citat:
Nato kapetana po dolgem pregovarjanju končno uspem pregovoriti naj pride pogledat. On mi zagotavllja, da sem kriv jaz.
Kapitan pa menda pozna pravila svoje ladje. Torej kriv, fertik los, Slovenceljni marž dol, ljudi čekaju na trajekt ...
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.073
113
Sem slabo bral in si kot "zadnja" vrata predstavljal tista na prtljažniku
d055.gif
. Verjetno ga je res zadel s sosednje steze in ne od zadaj.