Pozdravljeni,
da malo predstavim svoj projekt, ki je v pripravi za drugo leto.
Gre za predelavo Audi coupe quattro (starega kot zemlja) v Audi S1. Avto mu zelim cimbolj priblizati, vendar nikakor ne gre za repliko, kar tudi ni moj osnovni namen.
Avto bo namenjen v prvi meri zadovoljstvu, takoj potem pa seveda za drag race, v katerem sem ze dosedaj bil kolikor toliko dejaven s svojim audijem rs2.
Projekt se je v bistvu zacel v glavi in seveda takoj z motorjem, sele kasneje sem se vprasal, kam bom motor sploh vtaknil . Stezka sem nasel ( s pomocjo foruma) starega slovenskega audija coupe quattro, kateri je bil dober za resno predelavo.
Projekt se pocasi premika, najvecji problem je seveda denar in pa cas.
Cilj? S1 mora biti lazji in mocnejsi kot rs2.
Lp
Projekt se je v bistvu zacel v glavi in seveda takoj z motorjem, sele kasneje sem se vprasal, kam bom motor sploh vtaknil . Stezka sem nasel ( s pomocjo foruma) starega slovenskega audija coupe quattro, kateri je bil dober za resno predelavo.
Projekt se pocasi premika, najvecji problem je seveda denar in pa cas.
Cilj? S1 mora biti lazji in mocnejsi kot rs2.
Lp