Programček ali način za večkratno glasovanje

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Živijo
Imam eno vprašanje. Na facebooku poteka na straneh nekega podjetja nagradna igra za glasovanje. Vendar lahko glasuješ vsak dan samo enkrat. Ker bi rad to malo pospešil,dodal nekaj mest naprej, me zanima na kakšen način se da oddati več glasov kot eden na dan. Zanimivo je dejstvo da pa z druge naprave (telefona, tablice ) pa lahko oddaš glas pod istim facebook računom. Obstaja kakšen program ali način za povečanje glasov....????? Hvala

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Uf, uf kaj ni drugega načina. Želel bi več klikov na dan. Moja zadeva zaostaja za vodilnim 1800 klikov..... tak da oprosti ampak malo predrago bi bilo ...... Upam da obstaja kaj drugega.... Brez zamere...

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Če uporabljaš mobilni internet na računalniku se v programu, ki upravlja mobilni internet
samo odjaviš in ponovno prijaviš in lahko znova glasuješ.
To lahko počneš neomejeno.

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Če uporabljaš mobilni internet na računalniku se v programu, ki upravlja mobilni internet
samo odjaviš in ponovno prijaviš in lahko znova glasuješ.
To lahko počneš neomejeno.
Žal to ne gre. Sem probal na ta način : tušmobil inetrnet dan nadan, huawei modem in ustrezen program mobile partner za upravljanje interneta in ne gre- "Žal lahko glasujete samo enkrat na dan" mi napiše.
smirk-1.gif
.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Pred časom je nekdo prilepil link in prosil naj malo poklikamo in iz hr t mobile se je dalo večkrat na dan.

Lahko pa prilepiš link bomo skupaj poklikali.
aplauz.gif

Fr3dy

Pripravnik
7. okt 2012
38
0
6
Če nimaš statičnega IP-ja lahko klikneš večkrat na dan.
Na modemu pri Broadband Connection klik - disconnect - connect s tem menjaš ip, nato glasuješ, pobrišeš ustrezni piškotek in ponoviš postopek.

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
aha torej je od IP odvisna zadeva. Kaj pa s kakim programom za menjavo IP-ev bi šlo.Kaj IP je v modemu, ker z telefonom in tablico preko WIFI povezave istega modema pa lahko glasujem poleg tega da sem na PC glasoval.... To mi ni jasno.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Na telefon android si namesti več brskalnikov in preko wifi povezave lahko oddaš en glas preko vsakega.
Ravnokar sem ti dodal šest glasov.

Tudi na računalniku deluje če glasuješ iz različnih brskalnikov.

Nazadnje urejeno:

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Na telefon android si namesti več brskalnikov in preko wifi povezave lahko oddaš en glas preko vsakega.
Ravnokar sem ti dodal šest glasov.

Tudi na računalniku deluje če glasuješ iz različnih brskalnikov.

Hvala za glasove.To pa že malosprobavam. Cool si.
cool-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.881
760
113
www.jernej.org
Hmm... zanimivo. Mogoče je pa vezano na kombinacijo user agenta in IP-ja. Probaj s kakšnim browserjem, kjer lahko zamenjaš user agent...