Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Obstaja. En ful dober program, mislim da Device Lock Manager, kjer mu določiš geslo in vsako aplikacijo, meni karkoli da ti aparat zahteva geslo, predno ga odpre. Imenitno za zaklep branja smsov in galerije
Citat: Uporabnik GSMobil pravi:
Obstaja. En ful dober program, mislim da Device Lock Manager, kjer mu določiš geslo in vsako aplikacijo, meni karkoli da ti aparat zahteva geslo, predno ga odpre. Imenitno za zaklep branja smsov in galerije
em ja to še nekako najdem, ampak potem ne vem kam moram na forumu, pod katero temo:S...Mogoče bi mi lahko pomagal, lahko mi tipkaš na mail mojchy5@hotmail.com...Hvala!!!
Sedaj ko imam program imam pa drugo težavo.. Ne morem ga inštalirati, namreč sporoči mi napako certifikata.
Kdo ve kaj narediti v takem primeru?? Hvala vam vse k imate živce se ubadati z mano!!!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.