Program za vodenje skladišča

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Zdravo!

V firmi smo se odločili, da nabavimo novo programsko opremo za finance in skladišče. Za računovodske zadeve (kolikor jih bomo delali, ker imamo zunanjo firmo za to) imamo (tudi nov) program iz Češke (smo njihova podružnica), sedaj pa iščem program za vodenje skladišča, ki bo dal tudi kake izpise od sebe, ki se jih bo dalo s prilagajanjem programa uporabiti v drugem programu.
Se pravi- Poceni - dober - uporaben program
17758-icon_confused.gif

Kako priporočilo ?
Tnx

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik damci pravi:
preveri še pri podjetju Iware d.o.o.
http://www.iware.si/

A bi te lahko prosil za njihov email naslov? Meni naš web filter njihovo stran vrže pod nevarne - Your request was categorized by Blue Coat Web Filter as 'Malicious Sources' in predno bi se zmenil z našo tehnično podporo nekje v Evropi za dostop bi to trajalo...
Hvala
cool-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Evo, poslal povpraševanje... Me zanima, če mi bodo kaj odgovorili... Veliko je neresnih in tudi odpišejo ne
sprasujem se.gif
. To vidim, ko pošiljam naokoli razna povpraševanja... Potem pa stokajo, da ni dela...

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Na koncu sem vzel program podjetja Vasco d.o.o., nekaj zaradi tega, ker ga že malo pozna tajnica, nekaj zaradi priporočila našega računovodskega servisa, predvsem pa zato, ker imajo soliden program za solidno ceno.