Program za vodenje projektov

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ali poznate kakšen preprost program za vodenje projektov (končni datom, predvidene-porabljene ure). Skratka brez odvečnih funkcij, samo osnovne. Pa da je free varjanta...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:

MS project

Ni free. Ni preprost
rolleyes-1.gif

Po hitrem Googlanju je free alternativa MS Projectu tole: http://www.projectlibre.org/
Ampak je verjetno spet kar kompleksno za uporabo.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Je kar ja... sem tudi sam poguglal, vendar nisem našel nič pametnega, zato sem se obrnil na vas... še najboljša bi bila mogoče kakšna online zadeva... ali pa če ima mogoče kdo kakšen pameten template za google...

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
2 bi uporabljala zadevo, zato bi se moralo shranjevati nekam online...

Rad bi vpisal pa tole:
- ime kooperanta
- delovni nalog
- končni rok
- predvidene ure
- ko pa bi označil da je zadeva končana pa bi vpisal še porabljene ure

Mogoče se bo še kaj našlo, ampak v grobem je to to...

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Za tako delo imaš eno excel datoteko v recimo one drivu čisto dovolj. Odpreš skupino, dodaš uporabnike , pa je to to . Ms project je sicer alfa in omega, vendar ga 99% uporabnikov glede nato koliko stane uporablja ravno za 3€/mesec :D Tako da če želiš gantcharte imaš že više predlagani dve varianti. Obstaja sicer še Easy redmine, ki je že na meji odličnega PM orodja, vse ostalo pa so bolj specifični produkti z zlato ceno.

Tako da predlagam Excel, se da čuda naredit, pa če imaš malo volje in potrpljenja se da z položenim stolpčnim grafom tudi gantogram naredit, čemurkoli bi že bil namenjen :D

LP, Miha

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Saj kolikor razmišljam bi bilo res najbolj enostavno narediti v google dokumentih en excel in to je to... Ima kdo kakšen uporaben template? Nisem ravno vešč uporabe excela:)

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Iščem kakšna uporabna, preprosta navodila za MS Project, po možnosti v slovenščini. Originalna navodila sem sicer našel, vendar mi je na prvi pogled 576 strani za začetnika malo prehudo.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Iščem kakšna uporabna, preprosta navodila za MS Project, po možnosti v slovenščini. Originalna navodila sem sicer našel, vendar mi je na prvi pogled 576 strani za začetnika malo prehudo.
Saj ti pa ni potrebno prebrati in osvojiti vsega naenkrat. Nastavi si nov projekt potem pa v navodilih poišči tisto, kar bi rad delal in še ne veš. Potem najdi naslednjo stvar, potem naslednjo... Tako se boš od celotnega programa naučil in uporabljal le tisto kar potrebuješ, brez ostale solate.