Program za vodenje maloprodaje

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
3
18
Kateri program priporočate da nudi največ glede na ceno?
Gledam Birokrat POS trgovec. Kake izkušnje mogoče ? Nasvet? Slabosti, prednosti?

Kakšna druga alternativa Birokratu?
Imel pa bom fizično + spletno trgovino in bi bilo fino imeti vse v enem paketu, če se le da.

Lep pozdrav
Mantara

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
jest mam birokrat light....pa mi vse pokrije...

vem da majo neki novega glede internetne prodaje da vse skupaj deluje v navezi z birokrator....na njihovi strani vem da je vse napisano

direktna konkurenca jim je phanteon ( nekej takega ) samo glede tega ti pa nemorem nič povedat.

maš pa potem tut ostale...na pamet mi pade zibrasoft....so bolj specializirani za določene branže...

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
P.S.

za birokrata sem se odločil ker so mi dejansko vse zrihtali....sem jih poklical...prišli...naložili demo...vnesli moje artikle ipd....

če rabiš priporočilni obrazec mi reči...naj bi imel nek popust.

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
3
18
Ja bi prosil priporočilni obrazec, če ti ni odveč
smile-1.gif

Hvala

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Bi pa tukaj vprašal, če ima kdo izkušnje z birokratovo spletno stranjo oziroma spletno trgovino?
Že nekaj časa razmišljam, da bi stran posodobil, oziroma bi mi oni naredili novo zraven pa še spletno trgovino. Kolikor sem gledal sploh niso visoke cene, glede na to kaj ti nudijo.

lp

@mantara . Če ga ne dobiš, sporoči, pa ti ga jaz pošljem.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Tudi mene bi zanimala spletne trgovina skupaj z ostalimi moduli za vodenje maloprodaje.

Tole, kar ponujejo birokratovci, je edina takšna rešitev na naših tleh? Ali obstaja še kaj takšnega?

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
3
18
Birokrat 499€ + ddv

Pantheon LT 399€ + ddv

- PANTHEON™ LT vsebuje tudi licenco za programski paket DataLab OTOS – produkt za avtomatsko izmenjavo podatkov z računovodskim servisom.

- prenos podatkov v računovodski program Birokrat (preko diskete, lokalnega omrežja, internetne povezave ali FTP strežnika);

Pri Pantheonu mi je všeč da dobiš odprto kodni sistem ATENA:
Programski paket DataLab ATENA™ je dodaten modul k aplikaciji PANTHEON™ in nudi popolno podporo za spletno trgovino oziroma internetno poslovanje.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Mantara pravi:
Birokrat 499€ + ddv

Pantheon LT 399€ + ddv

- PANTHEON™ LT vsebuje tudi licenco za programski paket DataLab OTOS – produkt za avtomatsko izmenjavo podatkov z računovodskim servisom.

- prenos podatkov v računovodski program Birokrat (preko diskete, lokalnega omrežja, internetne povezave ali FTP strežnika);

Pri Pantheonu mi je všeč da dobiš odprto kodni sistem ATENA:
Programski paket DataLab ATENA™ je dodaten modul k aplikaciji PANTHEON™ in nudi popolno podporo za spletno trgovino oziroma internetno poslovanje.

sej ne da bom zagovarjal birokrata...

samo birokrat.... ima kompletno računovodstvo zraven ( os. knjiga ipd)

jest mam lighta...je dosti ceneje....419€

http://www.birokrat.si/default.asp?mID=sl&pID=birokrat_cenik_navadni

samo po tem ceniku...je kompletna verzija birokrata 799€ oz 669€
smirk-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Hm...teh par 100€ razlike ne bo nikoga pošteno vdarilo po žepu.

Rabil bi samo zadevo, ki dela 100% brez nekih bugov in podobnih zadev.

Phanteonu se dobi ATENA zastonj, ker je opensource, ampak je potrebno kar nekaj "znanja" da se zadeva vzpostavi.

Skoraj bi rajši videl, da mi podjetje nudi celovitno rešitev in da vse oni naredijo, meni pa preostane samo vnašanje artiklov v bazo, katera je potem na voljo "povsod".

Morda so te želje malce prevelike za slovensko ponudbo takšnih storitev.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
potem sem skoraj 100% da bi ti birokrat ustrezal...kot sem rekel...men so andersenovci (birokrat) postavili bazo na demo...ko sem kupil licenco...je vse notri ostalo....
normalno če je baza preobsežna verjetno nebodo dali cele....samo ti pa 100% vse pokažejo kako in kaj.

zaenkrat bugov nisem našel ( uporabljam ga skoraj 2 leti )

so pa full ustrežljivi....rabil sem recimo nestandardne barkode ( zraven je itak že bar koda po standardu ) da mi je izpisovalo tudi črke...so mi to vse brezplačno zrihtali...
ko sem rabil kakšno stvar...sem samo pisal na podporo in so mi vse spedenali..... jest sm full zadovoljen.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Jih pokličem v ponedeljek, danes lenobe ne delajo
wink-1.gif

A se samo meni zdi in je tale eshop v asp napisan? Potem še moram pri njih vzeti hosting, saj živ bog nima windows serverjev
wink-1.gif