Program za ureditev glasbe, datotek oz. pregled

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
Pozdravljeni,

na disku imam okoli 50gb glasbe shranjene v eni mapi in veliko podmap. Sedaj me zanima ali obstaja kak program, ki pregleda mapo in naredi seznam vseh datotek in umogoča da bi to nekako uredil.

Upam, da ste razumeli.

Hvala za pomoč in lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz imam bazo narejeno s Music Express. To imam bazo vse glasbe, imam pa še posebej bazo urejenih komadov (tistih meni ljubših), kjer pa imam imena in tage urejene. Imena sem uredil s Total commanderjem (in veliko ročnega dela), tage pa s Tag&Rename.

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
Da bi mi pa kak program mapo uredil po abecedi in združil iste izvajalce.......to pa že pomoje sanjam
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pomoje ja...

če imaš file name in tage lepo urejene, je pomoje zihr kakšen program za to...

Mene pa matra, kako bi si to uredil. imam namreč en kup muzike, kje se komadi ponavljajo. Ampak če ni isti Tag, program ne more nič, ker ne more vedeti, kdo je kdo? a je tko?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Obstaja program Anti-Twin, ki ti poišče enake datoteke - lahko nastaviš da ti išče po imenu datoteke ali po vsebini in mu nastaviš kakšno ujemanje naj bo (100%, 90% itd.).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
aha...

Anunnaki - a to ti odgovarjaš southparku, al avtorju teme??

SouthPark - pa se mi je zdelo, da zihr tud tak program obstaja... bom pogledal ob priliki!!!

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
Mi lahko kdo pomaga kako s tem Music Collector dodam glasbo iz diska, sedaj imam možnost samo iz CD, DVD ....?