Program za šolski urnik

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Iščem enostaven program za izdelavo šolskih urnikov. Pogoji so majhni: 7-8 predmetov, enako število učiteljev- niso pogoj, možnost izbire časa šolanja (ni šolsko leto), možnost določanja ur-začetek,konec,kosilo, dločeno število ur posameznega predmeta. Gre dejansko za nekakšen daljši seminar.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Delo bi rad olajšal predvsem sebi, tako da najboljša cena ¢"0". Joke. Če bi bila free verzija bi še bilo najboljše. Saj sem nekaj našel, vendar so zadeve za moje potrebe komplicirane: tedenska omejitev učiteljev ali fiksno šolsko leto. Upam da kdo pozna kašen program ,da ne testiram vseh katere najdem na netu

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Eh, se mi je zdelo, da se bo odbilo kot voda od cucka ... Nasel si tako ozko podrocje, za katerega je kdo napisal program samo s cisto dolocenim namenom, za dolocene razmere. Ni to tipkanje dokumentov, kjer lahko vsak bebo sestavi kaksen urejevalnik in lahko prakticno vsak naredi vse, le da se malo vizualno in fukncionalno razlikujejo. Za povrh je to se precejsen matematicni problem (ne ravno tvoj primer, zahtevnost pa narasca eksponentno in ze pri urniku za eno srednjo solo lahko pomeni zelo dolgotrajno premetavanje podatkov, da pride do zadovoljive resitve).

Ce najdes programe za avtomatsko izdelavo urnikov zastonj, bodi raje srecen, namesto da se zmisljujes kaj vse da ti ne ustreza. Ce ne rabis avtomatike, je pa vedno na voljo Excel oziroma njegov zastonj ekvivalent v OpenOffice/LibreOffice.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
V exelu pišem sedaj, pa bi se rad malo moderniziral. Tudi pšnik je slabo raste.