Program za ocenjevanje in analiziranje

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Torej, iščem kakšen programček ( lahko Excel, Access...), s katerim bi se dalo ocenjevati in analizirati produktivnost delavcev. Sliši se zakomplicirano, vendar imam v mislih enostavno, npr.:
imam 4 skupine sodelavcev, v vsaki po 4 osebe, eden je vodja skupine. Vsaka skupina prodaja produkte, ki imajo različno vrednost, ne denarna. npr. avto 10 točk, sesalec, 8 točk, kolo 5 točk...
Želel bi napravit mesečno analizo in statistiko, koliko je skupina prodala in koliko je vsak posameznik prodal v tej skupini in to prikazal statistično v obliki grafov. Nekaj znanja z Excelom imam (malo sicer zarjavelo), z Accessom malo manj, pa vendar, če ima kdo kaj podobnega napravljenega, se priporočam.
Sem pa googlal in iskal, vendar nič našel.
confused-1.gif

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Vem (vendar nimam ideje kako se stvari lotit, pa tudi znanja mi malo manjka), morda pa ima kdo že kaj podobnega napravljenega v Excelu ali Accessu, pa da malo sfriziram.

Nazadnje urejeno:

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Uporabnik moho pravi:
(vendar nimam ideje kako se stvari lotit, pa tudi znanja mi malo manjka)

Edino, na kar moraš pazit je, da šef tega ne opazi (če si ti šef, potem ni problema)?
wink-1.gif

Sorry, sam to je mal smešno. Ti bi nekoga ocenjeval, v bistvu ti pa ni jasno kako, ne znaš osnov excela, ne da se ti samemu malo potruditi, da bi se naučil, halo?
Potem pa naredi na papirju.

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Mislil sem zadosti velikega znanja Excela in Accessa.
Znanja, ki ga imam za svoje delo in ocenjevanje podrejenih pa imam dovolj. Saj sem to delal na papirju do sedaj, oz. sem se posluževal nekih zelo enostavnih rešitev, malo bi pač spremenil način.

Nazadnje urejeno:

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Poskrbi za stimulacijo in pravo delavno vzdušje, boš imel večji uspeh kot z ocenjevanjem (po možnosti še nepravičnim za nekoga).

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Hvala za napotek, tega se pa sam ne bi spomnil
uf-1.gif
...Vprašanje oz. prošnja je bilo pa drugačno.

Nazadnje urejeno:

Leska

Pripravnik
8. sep 2007
268
0
16
Vnašaš v tri tabele: Zaposleni, Izdelek in Prodaja, analiziraš z vrtilno tabelo/grafikonom.

Priponke

• 1734107-q.xls
    31,5 KB · Ogledi: 147