Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pospešek avta od 0-100 ni konstanten, zato ga ne moreš kar izračunati kot "končna hitrost / čas do 100kmh".
Za GPS ne vem kak je občutljiv na to, samo glede na to da računa koordinate vsako sekundo, bi bil akcelometer v telefonu bolj primeren za merjenje kaj takšnega (nimam pa pojma, če ga tvoj telefon vsebuje).
Naložil sem si tadrugi program, testiral ga še nisem. Zanimiva stvar, sploh nisem vedel, da to obstaja
Kaj je problem pri merjenju pospeška? Kot sem gledal, samo nastaviš meritev pospeška in gas kolikor gre.
Bom jutri stestiral na n95, pa povem vtise kaj mi bo pokazalo.
Ja, samo jaz recimo dam new, pa performance test in nato poženem. Riše mi pot in s knofoma 2 in 3 spreminjam med višino, satelit, hitrostjo, smeri...potem ustavim, in kako hudiča potem vidim čas recimo 0-100? A tam v grafu?
Poglej tam na strani od programčka, imaš manual, vse u nulo razloženo. Pospešek se da tudi iz grafa odčitat, lahko pozoomaš na 0.1 sekunde, če pa pritisneš sredinsko tipko pa ti spreminja Y recimo 0-100 ali pa ti pozooma. Huda zadeva. Same natančnosti GPSa in programčka pa še nisem stestiral, bo treba enkrat it na kak "ring".
Ja, na ringu pa zadeva ne bo delovala! Kako naj pa samo s koordinatami veš, da se giblješ v krogu?
Nisem poizkusil, ampak GPS za merjenje pospeška je bolj tako. Še posebej glede resolucije in pogostosti meritev. Če že, je veliko bolje dobiti podatke od vgrajenega merilca pospeškov. Raje malo pogooglaj za "nokia accelerometer"
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.