Program za izdelavo vizitk

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
kaj pa je pri vizitki tako težkega, da bi rabil, nekaj kar olajša zadevo?

N560

Pripravnik
6. okt 2007
88
0
6
Jaz npr. sem zelo zadovoljen s programom Art Explosion Business Card Factory Deluxe. Ima veliko predlog ali pa si jo glede na izbrano, željeno velikost vizitke oblikujem kar sam! Vizitke sem naredil zase in za vse sodelavce, ... so bolje izpadle, kot pa suhoparne enobarvne, službene,...
cheer.gif

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik rupa pravi:
A pozna kdo kakšen prgram, ki olajša idelavo vizitk?

Pred nekaj časa sem v knjigarni MK dobil škatlo že narezanih vizitk, bil pa je tudi priložen CD s programom za izdelavo. Enostavneje skoraj ne gre. Natisneš stran (A4) in iztrgaš vizitke. (Bilo pa je vse skupaj znamke EMTEC.)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
približno enkao enostavno so bli včasih avtomati v kakem lokalu, kjer si vpisal podatke, stalo ene 500sit in si dobil ven en kupček vizitk:)

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ekola... ravno včeraj sem se spomnil na tole temo v müller-ju... našel sem paket, notri je 10 listov s po 10 vizitkami. Stvar je že narezana in nalepljena na neko folijo. Tako da dejansko, jih natisneš, potem pa folijo zadaj pazljivo dol potegneš, tako da izgleda kot da bi jih rezal iz kartona. Obstajajo v dveh varjantah, navadni bel karton in glossy. So še, malo cenejše, perforirane, samo to mi deluje potem malo neprofesionalno, da imaš natrgane vizitke
grin1.gif

Zraven je program, oziroma, si ga dol potegneš na strani: klik ampak meni so preveč minimalistične take kot jih program naredi, zato sem jih potem kar v photoshopu naredu in natisnil
tongue-1.gif

Super je tudi, ker se jih da čisto normalno tiskat z laserjem, tako da je hitro in z zadovoljivo kvaliteto.

Lp