Program za fakturiranje - portable

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Rabim enostaven program za izdajo računov (firmam, končnim uporabnikom), ki bi ga poganjal z USB ključa. Večina strank ima računalnike s printerjem in tako bi lahko kar pri stranki sestavil in izpisal račun. Odpade pakiranje v kuverte, limanje znamk, sprehajanje do kaslca ...

V programu je lahko samo baza strank, pa mogoče par postavk. Gre za storitveno dejavnost, brez prodaje materiala.

Pozna kdo kaj takega?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
A ti bodo pa res zaupali, da jim kar brskaš po računalniku? Jaz bi vsakemu, ki bi mi prišel s tako idejo, pokazal vrata.
bonk.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Še sam dodam svoj lonček
smile-1.gif
Kaj uporabiti za izdajo računov na terenu? Verjetno je najlažje paragonski blok,... a je kaj drugega?

igi

Guru
13. okt 2007
5.639
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Še sam dodam svoj lonček
smile-1.gif
Kaj uporabiti za izdajo računov na terenu? Verjetno je najlažje paragonski blok,... a je kaj drugega?

Paragonski se bo počasi ukinil...

Tablica in prenosni printer + program v oblaku (kakšni e-računi)

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A ti bodo pa res zaupali, da jim kar brskaš po računalniku? Jaz bi vsakemu, ki bi mi prišel s tako idejo, pokazal vrata.
bonk.gif

Imam tudi svoj računalnik. Moje delo je brskanje po tujih računalnikih.
cool-1.gif

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
kako je/bo po novem zakonodaja z izdajanjem računov?

Ali ni bilo rečeno, da bodo vsi gosp. subjekt morali uporabljati namenski SW, ki ne omogoča brisanja računov? In ne samo gostinci...
To verjetno pomeni, da preko Excella ne bo šlo več?

Pa še nekaj: ali mora biti tak software odobren od Davčne?

sad

Guru
24. avg 2007
21.177
9.814
113
To je predlog oz. o tem govorijo, naj bi začelo veljati z marcem, ampak niti ne vem, če je že potrjeno.