Program za e-pošto

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Živjo,

na enem starejšem računalniku imam šw win xp + Outlook Express. Ta občasno zmrzne in ker ga moram na "silo" zapreti včasih zgubim zadnjih 100,200,300 ... e-mailov - enostano izginejo ...

Iščem alternativo - bo Outlook v Office 2010 deloval bolj stabilno?

lp, kostevc

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Kateri antivirus imaš? To ni običajno, da bi se sporočila izgubljala.

Mogoče poglej še Thunderbird.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Outlook express je omejen, kaj se tiče samih velikosti map (prejeto, poslano, ...). Ko prekoračiš kvoto, se začne sesuvat. Rešitev je, da brišeš pošto, ki je ne potrebuješ in s tem delaš prostor, ali pa kot si že napisal presedlaš na nekaj jačega.
Jaz bi dal na staro mašino kaj "lažjega" kot pa Office 2010.

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Outlook express je omejen, kaj se tiče samih velikosti map (prejeto, poslano, ...). Ko prekoračiš kvoto, se začne sesuvat. Rešitev je, da brišeš pošto, ki je ne potrebuješ in s tem delaš prostor, ali pa kot si že napisal presedlaš na nekaj jačega.
Jaz bi dal na staro mašino kaj "lažjega" kot pa Office 2010.

Kaj pa predlagaš kot alternativo OE, ki bi delovala ok - da ne bi izgubljal mailov? Outlook nima težav z omejitvijo velikosti map?

lp, kostevc

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Outlook Express je zastarel in dejansko je omejen na 2 GB na datoteko. Ena od možnosti je, da narediš nove podmape in sporočila razvrstiš tja.

Kot sem napisal predlagam Thunderbird.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Outlook Express ima težave, Microsoft Outlook (v sklopu Office) pa jih nima.
Ne vem kak računalnik imaš, ampak če je bol švohen probaj z Office 2003. Pošto si lahko tudi preneseš iz Expressa, tako da ti bo vsa ostala v novem programu.

Glede Thunderbirda, ki so ti ga predlagali... Stvar navade. Meni ni bil všeč. Sicer pa probaj. Vedno lahko menjaš.

Nazadnje urejeno: