Program CD

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
Zanima me kateri program omogoča naslednje
Ko ustvarim Auto play CD bi rad naredil ko klikneš na gumb bi se določene MAPE, DATOTEKE skopirale kamor bi želel
Se pravi da bi program delal enako kot Win rar ampak da uporabnik ne rabi imeti nameščen program.
kot nekakšen exe ali sfx unzip ne vem

Hvala

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
A je še kakšen ker ta ne naredi tako pa še ful kompliciran je

Drugače pa Hvala

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Ja, jaz tudi iščem kaki taki program, ki imaš vse datoteke stisnjene v eni datoteki, v kateri ne rabiš nobenega prednamestitvenega programa.

Na primer ta program mi je zelo všeč, ki sem ga enkrat potegnil iz mojblink-a:

Če mogoče kdo prepozna ta program, bi bil vesel.
wink-1.gif

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
Jaz imam tega AutoPlay Media Studio 8 pomojem je to to
Glede prednamestitvenega programa pa je tako , če izhajam iz tvojega cdeja si mu uvozil program WINRAR ker je to program za Winse ga bo avtomatsko zagnal in naložil s pritiskom na gumb
Jast pa bi rad pet map prenesel na določeno mesto se pravi s klikom na gumb bi se mi odprlo okno program bi me vprašal za destinacijo jast mu povem kam in jih slopira brez vmestnih programov kot Zip, WinRar itd
Mogoče pišem nesmiselno ker vem kaj bi rad ne znam pa zlit na papir (forum) HA HA KAKO POETIČNO...........

Nazadnje urejeno:

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Evo ti program (potreben je .net framework, ki je na večini pc-jev že naložen). Mape, ki jih želiš prekopirati daj v mapo mapeZaKopirat. Obvezno imej datoteko mapeZaKopirat v enakem direktoriju kot KopirajDatoteke.exe.

Priponke

• 2064740-KopirajDatoteke.rar
    500,1 KB · Ogledi: 175