Zelo pričakovane številke, samsung je pridobil kar nekaj na račun S2, Apple pa (verjetno še več) glede na 4S. Treba je vedet, da Samsung aktivno prodaja tisoč različnih telefonov, Apple samo 2. Zanimivo bo videt kako bo Q2 za nokio in njeno lumio - nekateri pravijo, da je telefon odličen, meni se zdi kot obarvana opeka, sistem pa ravno za bit bolši kot symbian.... Pred leti so mi pravli kako zanič je samsung, da so to najslabši telefoni - glede na to, da jim zadnje leto kar uspeva mislim, da so se kar zmotili, samsungovi telefoni niso slabi, razen pač kopiranje, ki je (nažalost) zelo opazno, pa če ti je všeč ali pa ne, slab sistem (Android je sicer vedno boljši, a še vedno za normalno uporabo dosti slabši kot iOS (ja ne štejem kolko tem si kdo naloži, koliko romov se lahko menja, telefon pač ni za to - moje mnenje). Sam sem sicer pristaš Appla, tako v sklopu namiznih in prenosnih računalnikov, tablic in mobilnih telefonov (tudi kot medijskih predvajalnikov) Če bo windows 9 kaj res dobrega bom zamenjal takoj! Če bo današnji galaxy s3 prineso res nekaj novega, in potem v nadaljevanju z peto verzijo androida, menjam takoj, zakaj pa ne?! Glede na RIM tako nimam pripomb, zastarela tehnologija, pika. Htc je za mene bil vedno več ali manj plastik fantastik.
To je to, moj komentar - moje mnenje.