prodaja Xperie S

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
no ker nwm kam naj napišem bom kar tukaj.. Prodajam xperio prek bolhe nakar dobim odgovor:

Hi,
Thanks for the reply,am from England and i wanted to buy the Sony Xperia for my son who is already in Africa(Nigeria) for a Agricultural project.So i will offer you Eur370 for the total cost of the item plus shipment via Post Office to Nigeria.

More also,i can only transfer the money via bank to bank transfer your bank account and let me have your bank details so that i can proceed with the payment via my bank.

I hope to hear from you soon.
Regards

hoče kdo to mene malo openalit? K jaz glih nei neke mojih podatkov komu daval

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
sam da s takimi forami hodijo vun, pol se ziher more neke folka najt pa nasest temu

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
jaz sem enkrat na banko prevero, je rekla, da če daš podatke, ti lahko samo nakaže če hoče, dvigne pa ne. zaj pa ne vem...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik zino pravi:
jaz sem enkrat na banko prevero, je rekla, da če daš podatke, ti lahko samo nakaže če hoče, dvigne pa ne. zaj pa ne vem...

Dvignit ti ne more, fora je v tem, da ti reče, da je denar nakazal (po mailu ti posreduje neko ponarejeno 'potrdilo') in ti pošlješ telefon. Očitno so ljudje celo tak naivni, da ne preverijo, če je denar dejansko na računu.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Zadnjič je moji poslal nek tip (tuja številka) sms da je iz kitajske ter da ji pomuja 8300$ da izvede nek biznis ter naj ga kontaktira na email... Števile nima v imeniku niti ni bila nikoli objavljena na internetu(bolha itd)... tako da gredo zgleda tudi na slepo

Je bilo pa tudi pred letom se mi zdi na slo-tech ko ne nekdo dejansko poslal telefon....
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Podatke o banki in računu daš lahko komerkoli. Saj vidiš, da podjetja povsod objavljajo svoje račune in se ne bojijo, da bi kdo kaj z njih pobral. Pri takih ponudbah pa počakaj, da bo denar res na računu, preden kaj pošiljaš.