Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na EnaA.com mi je všeč njihova ponudba za prodajo preko spleta. Zanima me ali se bolj splača postavit svojo trgovino na internetu ali pa dejansko začeti prodajati preko enaA.com.
Če bi se sam loteval tega posla bi storil nekako tako ;
Najprej bi prodajal preko njih ker so vendar že uveljavljena znamka, kasneje pa če bi posli zalavfali bi se lotil oglaševalske kampanije za svojo stran, povezal bi se z lastniki vseh mogočih strani kjer bi limali moj logo, vsporedno pa bi pri dostavi naročenega blaga dostavljal tudi svoje reklame.....
tole pri enaa je sicer cool ideja in dolgo nisem videl za njo.
Je pa hecno, ker sem nekaj kupoval in sta bila dva izdelka pa različna cena in različni dostavni/prevzemni roki. Dražji je še celo imel daljši dostavni rok No mene je tak zmedlo, da sem poklical v enaa in vprašal v čemu je fora pred tem pa 10x pogledal oba oglasa/izdelka, če sem kje spreglal kako malenkost
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.