Prodaja avtomobilov Tifon, Aleš Čurman s.p.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pozdravljeni!

Znanec kupuje avtomobil in je nekaj primernega našel pri dilerju iz Murske Sobote in sicer firmi Tifon, Aleš Čurman s.p. No koliko sem na hitro gledal bizi ima že človek več kot 10 let registrirano dejavnost prodaje vozil. Zanima me kakšne izkušnje imate z njim in kakšni so v resnici ti avtomobili? Hvala za vse informacije!

Lp

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Uvoz itak.
Koliko sem jaz zadnjic bil pri njem so vecinoma vozila drazjega cenovnega razreda in v precej dobrem stanju.
Razen tistega njegovega Q7 ne smes vzet ker so ga cigani stolkli.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Vem to mac77 da ima "dobra" vozila vsaj koliko sem jih sam gledal. Pač dobra na oko ko jih gledaš. Lahko pa je to dvorezen meč zato pa vprašam. Avte ima tudi relativno poceni glede na to da navidezno vse štima zato pa vprašam!
wink-1.gif

Lp

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
nisem strokovnjak iz tega področja, pa se mi vseeno zdi, da je eden resnejših prodajalcev v okolici MS...

kar se vozil tiče, je uvažal in rihta avte za veliko okoliških podjetnikov, neke posebne negativne kritike nisem slišal, je pa res, da se ne gibljem najbolj po teh preprodajalskih krogih...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pa če me spomin ne vara, dela on na pooblaščencu in zato tudi odvsetuje nakup
grin1.gif

Sicer pa glede Tifona oziroma ex. Avto Čuri, lahko rečem da ima vozila lepo vzdrževana / ohranjena , vsaj koliko sem jaz enkrat gledal.
Ne vem kako je sedaj s tem,ampak takrat je bilo res vse tip topi.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
63
28
Ko sem jaz pred par leti kupoval avto sem si nagledal enega po mojem okusu in šel ravno do njega s prijateljem, ki se malo bolj spozna na te mučke kot jaz. Izteklo se je tako, da ga je s par dejstvi postavil pred zid, na koncu pa več nismo vedeli ali ima avto 117, 170 ali 370 kkm. Poleg dodatnih par "drobnih" okvar, ki niso bile nikjer omenjene.

Mislim da ne rabim omenjat da sem avto kupil drugje.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Glede na to da ima trenutno blokiran račun bi rekel, da ni vreden tega da karkoli kupiš pri njem. PRi enem takem s.p.-ju je blokada računa zelo dober indikator, za resne težave. Kako dolgo pa ima blokado pa ti lahko napišem v ponedeljek, ker na BSI se ne vidi od kdaj do kdaj je blokiran.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
TUKAJ kaze da je odprt, res pa da ne vem kako pogosto se osvežujejo podatki.

Ima pa verjetno več podjetij na enem naslovu, vsaj meni se dozdeva tako po mojem spominu.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Na tvojem linku kaže da je odprt, kar dejansko je. Blokada pomeni samo, da ima pravnomočne izvršbe na računu. Bom pa jutri pogledal v službi in javim koliko časa ima blokiran račun.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
TUKAJ kaze da je odprt, res pa da ne vem kako pogosto se osvežujejo podatki.

Ima pa verjetno več podjetij na enem naslovu, vsaj meni se dozdeva tako po mojem spominu.

Kot so napisali, blokiran je že 53 dni.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa če me spomin ne vara, dela on na pooblaščencu in zato tudi odvsetuje nakup
grin1.gif

Sicer pa glede Tifona oziroma ex. Avto Čuri, lahko rečem da ima vozila lepo vzdrževana / ohranjena , vsaj koliko sem jaz enkrat gledal.
Ne vem kako je sedaj s tem,ampak takrat je bilo res vse tip topi.

Kaj ima pa to veze?
confused-1.gif

A misliš, da sem jaz katerega od svojih avtomobilov kupil pri pooblaščenem prodajalcu, no pravzaprav sem vse kupil od fizičnih oseb.
grin1.gif