prodaja avta v srbijo?

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
prodajam avto in že večkrat me je klicala neznana št. iz srbije, zdej pa sm se z modelom dogovoru za ogled. Ma kdo izkušnje kako oni poslujejo, kako je s prepisom in ostalimi dokumenti...po telefonu je reku, da pride mi plača in odpelje...???

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
sej to prčakujem, sam ne dam avta preden se nardi prepis...kdo ga bo pol iskal in fehtal za prometno in tablce...

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
prodajam avto in že večkrat me je klicala neznana št. iz srbije, zdej pa sm se z modelom dogovoru za ogled. Ma kdo izkušnje kako oni poslujejo, kako je s prepisom in ostalimi dokumenti...po telefonu je reku, da pride mi plača in odpelje...???

letos prodal starega stilota v bosno. postopek je isti.
prepis, carinske tablice....
na vračanje tablic ne pristajaj
zadeve sem urejeval na carini v ljubljani in na interservisu
vse porihtano v eni uri

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.595
1.122
113
Titograd
moja kanta gre izgleda tudi v srbijo, sta me dva klicala....... torej.... meni on denar, kupoprodajna, overitev le-te in prepis, jaz dobim nazaj potrdilo o prodaji da dobim zavarovanje nazaj, dobim tudi ostanek za cestnino, on pa si da gor zelene tablice in lahko gre čez mejo.....?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
potrdila glede povračila zavarovanja ni več, ker se avto itak ob prodaji odjavi iz prometa, zato dobiš cestnino nazaj, torej dobiš potrdilo o odjavi vozila

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Mah ti mors narest sam to da mas svoje tablice v rokah oziroma da jih ne pustis na avtu to je najbolj pomembno. Nobenih for s kasnejsim vracanjem tablic itd

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.595
1.122
113
Titograd

Avto prodan, jaz sem zaključil v pol ure, kaj pa je kupec potem delal še na carini ( šel je po neke papirje da plača manj carine potem v srbiji) pa je njegova stvar. Overitev pa je mogla biti, vsaj on za srbijo je rekel da jo rabi.