Problemi s hčerko

mrzli

Pripravnik
24. jul 2007
41
0
6
Imam zel oresne probleme s ščerko. Spomladi je dopolnila 18 let in za darilo dobila izpit za avto in avto.
Fajn sem si mislil. Nebom je več rabil vozit okoli. No sedaj se je pa zelo zakompliciralo. Nikoli je ni doma, vedno se samo vozi okoli bog vek je vse. To kar je poleti zaslužila prek študentskega servisa sedaj porabi za žuranje.
Ko pride vikend je praktično ne vidim. Edino kar je slišim ko pride domov oklo4 ure zjutraj in po osmi uri že leti naprej.
Vsake toliko pripelje pokazat kakšnega fanta.Da bi bil vsaj vedno isti.
Kaj mi je storiti. Žena je med njenimi stvarmi našla kondome.
crazy1.gif
, obleka ji smrdi po alkoholu.
Prosim za nasvet.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ce je vse res, kar dvomim .-.ceprav takih zablojenk je koker češ- bi moral za nasvete spraševati vsaj 10 let prej
wink-1.gif

zdej pa zanjes kar si sejal, zal.

drugace pa, avta ji ne tankat pac take posredne finte, direkt bos samo poslabsal situacijo

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Tudi jaz se strinjam s PNG. Seveda pa verjamem, da je tole vse skupaj zafrkancija. Normalno, da ljudje pri 18-ih seksajo in hvala bogu če se zaščitijo. Problem pri celi zgodbi bi bil edino, če bi ga hčerka veselo pila in vozila ali pa bi zanemarjala svoje šolske in družinske obveznosti.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mrzli pravi:
Imam zel oresne probleme s ščerko. Spomladi je dopolnila 18 let in za darilo dobila izpit za avto in avto.
Fajn sem si mislil. Nebom je več rabil vozit okoli. No sedaj se je pa zelo zakompliciralo. Nikoli je ni doma, vedno se samo vozi okoli bog vek je vse. To kar je poleti zaslužila prek študentskega servisa sedaj porabi za žuranje.
Ko pride vikend je praktično ne vidim. Edino kar je slišim ko pride domov oklo4 ure zjutraj in po osmi uri že leti naprej.
Vsake toliko pripelje pokazat kakšnega fanta.Da bi bil vsaj vedno isti.
Kaj mi je storiti. Žena je med njenimi stvarmi našla kondome.
crazy1.gif
, obleka ji smrdi po alkoholu.
Prosim za nasvet.

Povprecen nacin zivljenja punce, ki obozuje partye. Tuki vsekakor ni nic narobe,
ce punca dela vse po pameti. Go girl, go girl
grin1.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Je ze vse tukaj, samo na malo bolj drugacen nacin. Domov prihajam drugi dan okoli popoldneva
in drugi me vozijo naokol, da je za ziher.

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Kaj jokaš...ko bo enkrat prišla pijana domov, vzameš ključe, pa je rešeno.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
bod vesel da je zadost odgovorna da ima sama kondome ker če ne, bi ti bil prov hitro novopečeni dedek

dokler samo enkrat na teden smrdi po alkoholu je to normalno da se ga človek pri teh letih vsak vikend mal napije, ko bo vsak dan smrdela po alkoholu bo problem, če pa voz nažgana ji pa takoj avto uzam

če pa res morš vedet kje je vsak večer ji pa lahko daš GPS v avto samo to je že čista paranoja
hysterical-1.gif

tuki imaš take izdelke http://globepoint.si/pokategorijah.php?gsesCategory=40
hysterical-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
čista klasika če daš 18 letnici denar in avto moj mlajši brat je bil isti....zdej je brez avta in brez denarja.......je malo več doma

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Glede avta, kdo tanka avto?
Plača zavarovanje?

Skratka, vajina hči je stara 18 let in ima vozniški izpit, avto. Bolj svobodna ne bo nikoli. Sedaj uživa sadove mladosti kot sta vidva ampak enkrat se bo to tudi končalo. Verjamem, da vama je težko ampak kaj veliko na moreta narediti. Tukaj je na prvem mestu zaupanje ampak kaj ko starševska skrb nekako spodriva zaupanje do vajine hčerke.
Lahko sta vesela, da ima kondome (sklepam, da jih tudi uporablja ali pa jih bo).
Obleka smrdi po alkoholu, torej je bila polita?

Za konec. Ne vem koliko si zaupate ampak probajta ji pokazat, da vama lahko zaupa vse ali pa samo enmu staršu. Ponavadi je en starš boljši od drugega.
smile-1.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Z otroci so večno problemi, ko so majhni si jim stalno za petami, da se jim ne bi kaj pripetilo, ko odrastejo pa niti več ne veš kje in s kom so.
Zaupanje je edino kar lahko reši tvoje težave, povej ji do kdaj je lahko zunaj kljub njeni polnoletnosti.
Malce se pozanimaj kdo so ti fantje, ki jih vodi domov, saj morda ne spi z vsemi so le njeni prijatelji, ki iz določenih razlogov ne gredo spat domov ali pa so iz odročnejših krajev in jim je enostavneje prespati pri vas.
V teh letih je bilo pričakovati, da se bo hči začela postavljati na svoje noge in povezano stem je tudi, da bo več hodila ven
tudi ob večerih in nočnem času.
Ni ti lahko, te popolnoma razumem, a to kar si napisal na forum je vsekkaor bolje, da poveš hčeri na 4 oči ter ji s tem daš vedeti, da ne misliš, da bo vedno visela doma, ampak te pač kot očeta skrbi kam zahaja, s kom je, ker je tvoja hči,ki jo imaš rad in ti ni vseeno za njen ugled in posledice, ki jih bo sicer sama nosila, vendar se čutiš pri tem tudi ti krivega, ker ne veš,če si ji posvetil dovolj časa in jo pravilno vzgajal.
Lepa beseda, lepo mesto najde, če ne bo zalegel pogovor ji tudi kazen ne bo, ker ti bo začela bežat od doma.
Želim ti, da se čimprej vsedeš s svojo hčerko da razčistita tvojo bojazen in ji pokažeš, da to ne delaš zaradi očetovske ukazovalnosti ampak iz ljubezni do nje.
Veliko uspeha in čimmanj neprespanih noči ti želim, seveda ne le tebi temveč tudi tvoji ženi,ki jo verjetno tudi skrbi za vajino hčerko.

soncek321

Zelenc'
20. okt 2007
18
0
1
Res je. Vse lahko rešita samo s pogovorom. Čeprav sem tudi jaz mnenja, da je morda nekaj let prepozno. Vsekakor nehajta plačevat bencin, tankaj pač 5€ oziroma toliko kot porabiš - vedno naj gori lučka. Glede sexa pa mislim, da je normalno, da je aktivna in pohvalno, da uporablja kondome.
Težko je bit pameten, ker smo vsi starši.... Vsekakor jo posredno omejuj, kot ti je Diablo svetoval. Pa najdi primeren trenutek za pogovor, ko boste vsi trije povedali svoje. Če napadeš direkt, se bo zaprla in nikoli več ji ne bosta prišla blizu. Mogoče začneta ravno s tem, da sta vesela, da uporablja kondome.... Da bo videla, da vesta več, kot ona misli. Je pa zelo pomembno kako ste se pogovarjali do sedaj... Upam, da niste imeli tabujev.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
to je dandanes problem pri večini staršev. kdo ji je pa avto kupil?
smile-1.gif

od kdaj pa rabijo 18 letniki svoj avto? obstaja javni prevoz, če pa kam grem pa lahko svojga daš.
Starši ste sami krivi da je tako in se sedaj ne jokajte. preveč popuščate. zato pa gre vse k vragu, ker vsem mladostnikom vse kupite potem pa so problemi za katere ste sami odgovorni. zato pa veliko mladostnikov ne ve delat z denarjem in nikoli ne bo dokler mu bodo starši vsako malenkost plačali....
naj si zasluži avto pa ne bo tako.
jaz svojim otrokom dokler ne bom takoj ko bodo naredili izpit kupil nov avto (četudi si ga lahko privoščim brez kreditov), naj si ga zasluži pa bo, v kolikor ga bo pa potreboval pa se da vse zmenit.

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Bolj kot različni pubeci in kondomi, bi mene skrbelo dejstvo, da se mala vozi naokrog nabasana...
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Avto pri 18ih,to se je znalo zgoditi samo pri otrocih svetnikih ali pa pri privatnikih ki kupujejo taka darila(avte) pri mojih 18ih,pa sem pod 30.
Prihajanje domov ob 4ih zjutraj pri 18ih je pa tudi huda,sploh kje pise da se mora mladina na polno gonit po lokalih in spilat daytono 500?

Vseeno je pa tukaj 96% kriva vzgoja,s to demokracijo se je zacelo pretiravati na polno,vsi moramo imeti vse pravice ze takoj ko se dobro naucimo pisati.

trdaroka.press