V zadnjih nekaj dnevih so se začeli pojavljat problemi z WinXP SP2. Sprva Počasen dostop do računalnika prek mreže, nato naključna opozorila da okna nimajo dovoljs spomina tudi ko so povsem v morovanju, danes pa so se pojavile še teave s dostopom do D particije, in sicer edini način kako pogledati vsebino na njem je bil da sem izbral opcijo explore, kot privzeta opcija ob dvokliku pa je izbran Auto Play (kar nasploh prvič vidim). Sem si rekel, ajd kakšen kos zlobne kode se mi je prikradel na računalnik, zato sem se odločil za format. Formatiral sem C particijo na katerem so bili nameščeni XP, a stanje je na čisto sveži inštalaciji se ni spremenilo. Po sveži namestitivji XPjev je sledila še namestitev Offica (kar je pri meni standardna praksa pri ponovnem nameščanju OSa) a problem imam isti kot prej.
Je možno da je kak kos grde kode skrit na d disku in se je od tam avtomatsko namestil takoj po sveži inštalaciji? Je še kakšna rešitev poleg formatiranja tudi D particije
Slika1
P.S.
To sporočilo o napaki dobim ko kliknem na bližnjico do d diska, k je na namizju. Mogoče se bo komu posvetilo kaj za vraga se dogaja s mojim računalnikom.
Je možno da je kak kos grde kode skrit na d disku in se je od tam avtomatsko namestil takoj po sveži inštalaciji? Je še kakšna rešitev poleg formatiranja tudi D particije
Slika1
P.S.
To sporočilo o napaki dobim ko kliknem na bližnjico do d diska, k je na namizju. Mogoče se bo komu posvetilo kaj za vraga se dogaja s mojim računalnikom.
Nazadnje urejeno: