Problem z zvočniki laptopa

finpol

Pripravnik
20. apr 2011
53
0
6
Torej laptop ne odda čisto nobenega zvoka, če pa priklopim zunanje zvočnike ali slušalke, pa normalno dela?

Pred nekaj dnevi je delal zvok tudi na samem laptopu (brez dodatkov), pogledal sem že vse v control panel in nastavil na "default" nikjer ni glasnost na mute (max. glasnost je nastavljena za vse naprave na laptopu, sem gledal povsod, nobena funkcijska tipka ni nastavljena za izklop zvoka (sem preveril vse od F1 do F12) ali je možno, da je kdo pomotoma kaj zbrisal (npr. kak program) in zato zvoka ne odda, ampak samo iz zunanje opreme?

Kaj bi naredil, da bi zvok spet delal brez zunanje opreme priklapljat?

Hvala, lp

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A zagotovo nima laptop se posebnih gumbov za glasnost (med njimi tudi enega a mute) ?

Kaj je nastavljeno kot izhod za zvok (torej katera naprava) takrat, ko zvok deluje z zunanjimi zvocniki, z vgrajenimi pa ne ?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče je pa izhod za zvočnike/slušalke pokvarjen in ko potegneš ven se pravi konektorji ne postavijo pravilno in prenosnik skos misli, da ima nekaj priklopljeno.
Sem imel podobno težavo. Rešil tako, da sem malo porukal notri, da je začel zvok delat, za zunanje zvočnike pa sem nabavil eno usb zvočno kartico.