ej če je bil avto na rezervi (40km) in je bil parkiran na zelo zelo rahlem klančku (tuk da se komaj sam odpelje kakšen m, če ga mal porineš), je možno, da je prišel zrak v sistem, ker ne zavergla? al je akumulator (drugi sumljiv)? simptomi so bli, da je komaj mal premaknil cilinder, ga ni nič verglal. ko sem dal ključ na 0, je pa še enih 10s prihajal en čuden zvok nekje spredaj desno. mogoče kot da bi res zajemal zrak, nisem zih. poj sem nalil enih 5l goriva in čez pol ure spet probal in je bilo mal bolje (je malenkost bolj verglal), je pa obračal cilinder zelo počasi, če sem držal ključ (štarter, ampak zelo počasi).
focus 1.8 tdci 2008. aku je sicer že mal bolj šibek, je danes mal težje vžgal zjutraj.
aja, dizla sicer ni zmanjkalo (pisalo še 40km) med vožnjo, je pa stal 9h na malem klancu na mrazu.
sem ga probal sicer vžgat prek enega kolega, sam ima on start-stop akku, pri teh pa mislim da ne deluje tko prek kablov.
focus 1.8 tdci 2008. aku je sicer že mal bolj šibek, je danes mal težje vžgal zjutraj.
aja, dizla sicer ni zmanjkalo (pisalo še 40km) med vožnjo, je pa stal 9h na malem klancu na mrazu.
sem ga probal sicer vžgat prek enega kolega, sam ima on start-stop akku, pri teh pa mislim da ne deluje tko prek kablov.
Nazadnje urejeno: