Problem z GPSom na LG GT540 Swift/Optimus

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Se komu sanja zakaj bi GPS samo 1x pokazal točno lokacijo (in našel vse satelite) - potem ko pa zaprem aplikacijo, pa vedno samo "išče satelite" in jih nikoli ne najde.
frown-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
ker je LG
evil.gif

Resetiraj pa pojdi na odprto ven, pa bo mogoče prišlo k sebi.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
no ko vidim da ste uporabniki tega telefona tukaj..

eno vprašanje mam pa ne bom odpiral nove teme upam da ne moti avtorja te teme..

problem je sledeč
Kaj se mora še nastavit v telefonu da ko prejmeš in pošleš MMS sporočilo nebi trgalo GPRS podatkov? Ker kolk vem je v to free samo plačaš MMS in dohodni mms je tut free..

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja to ja...ne da ti trga od zakupljenih količin kolk pač je velik MMS.....tukaj mi je čudno..
sprasujem se.gif

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
ja sej to je zanimivo... sem dal factory reset ampak najde satelite spet samo 1x -- potem pa ne več!
jezen.gif

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
iii: zdaj bom cist eno iz prazne vprasal. Imas slucajno tusmobil in si prikloplen na umts900?
Ce je odgovor ja na vse idi v tusmobil temo moje zadnjo sporocilo prebrat saj so tvoji simptomi identicni mojim na htc desire in android.

Nazadnje urejeno:

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Ja -- tušmobil, umts900 v Mb pa tud je
frown-1.gif

OS mam Android v1.6, ka pa ti? kej uspeha?? čudno mi je da prvič pokaže vse ok.... in potem kaže vse normalno - dokler ne zaprem app.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
te pa daj na gsm only mode pa sem preprican da bos dobil satelite takoj in ob vsakem poskusu. Ocitno tusmobil serje nekaj. Meni se tudi prvic po restoru poveze, potem pa nikdar vec ce mam na umts 900.

jaz mam htc desire in 2.2 os. Sem pa slisal od drugega da ma 2.1 in isto serje. Tak da je tusmobil in umts 900 krivec. Lahko tudi splosna napaka v android osu.

zdaj se samo enega na xda developers forumu cakam da potrdi da je slovenac in ima tusmobil. Jaz, ti in en z slo ceha imamo isti problem na dveh razlicnih telefonih in treh razlicnih os verzijah. Na koncu bomo ugotovili da smo tudi vsi iz MB. lol

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
no ko vidim da ste uporabniki tega telefona tukaj..

eno vprašanje mam pa ne bom odpiral nove teme upam da ne moti avtorja te teme..

problem je sledeč
Kaj se mora še nastavit v telefonu da ko prejmeš in pošleš MMS sporočilo nebi trgalo GPRS podatkov? Ker kolk vem je v to free samo plačaš MMS in dohodni mms je tut free..

Prenos podatkov pri MMSu je v domacem omrezju ponavadi brezplacen ... obracunava se le v tujini ...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
@Deky - pod števcem prenosa podatkov se ti dodajo tudi kB za MMS vendar se ti te ne oštevajo iz paketa ali zaračunavajo, edino če si v tujini kot je @Jest zapisal...

@Poltergeist: sicer je malo vrjetno, da je krivo umts900 omrežje in je prej Bug na Android OS-u, ki pa ni prvi in edini
smile-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Glejta ko pošlem mms ali ga prejmem se mi odšteva od zakupljenih količin ko pa grem na internet pa se mi ne odšteva nič kot da nisem bil na net-u pa sem v Domačem omrežju Tušmobila... zato me bega...če gdo ve če je kaj treba nastavit na pove..

Ker sam sem vse probal a brez uspeha..
tongue-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
to nimaš kej za nastavljat... predlagam, da kontaktiraš 080 700 700 ali info@tusmobil.si pa jim napiš kaj točno se dogaja, pa konkretne primere podaj...

še nekaj: a v drugem telefonu se ti isto dogaja?

Nazadnje urejeno:

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
mogo bi vedet kje je kaka tusmobil antena da se pod njo postavim in dobim 2100 gor.

en je namrec ze pisal htcju da ne dobi satelitov, pa dajo samo tiste klasicne reset do restore odgovore. Res pa je da ni omeno da samo na umts jebe. Ce bi pa to reko bi pa rekli menjaj operaterja kot so ze meni za mobitel rekli, ko sem jim jamro da mam slabi umts sprejem. Pa se jim ni dalo dopovedat da ni pointa menjavat, saj doben nima boljsega omrezja.

Nazadnje urejeno:

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
A kdo ve kdaj pride softere update? Nikjer pod options ni možnosti update, kot pri htc tattoo recimo.