Problem z bliskavico

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zanimiva stvar - fotkam, vidim, da se pobliska, a fotka je vseeno temna, pač, bliska niti od blizu ni videla. okej, veliko delam rafale, in bi mi bilo jasno, da so baterije, ki ne folgajo repetiranja, ampak - vidim blisk, ampak ga ni na fotki in velikokrat sfali prva fotka v rafalu, druga in tretja pa normalno osvetljeni ...
sprasujem se.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
pojma nimam, kaj naj bi bilo...a to se ti dogaja skoz al sam ko zančeš fotkat, lohk da je zaklop v kurcu pa v bistvu pri prvi fotki ostane pri mir. To je men začel delat na enem bodyu, pol ga je bilo pa pač treba menjat, res pa je, da je imel ogormno aktivacij za sabo. Al pa maš kak čuden fast snyc mode al pa karkol vklopljen???

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
vse tako kot ponavadi. zaklop nima več kot 30.000 proženj, sem ga 2 meseca nazaj menjal.

sem mislil, da so C.Fn krive, resetiram vse - nada, ni razlike.

se mi pa to dogaja, odkar sem fotkal v master - slave načinu. to sem pa že jamral, da mi je vse nagajalo in da sem mislil, da bom popeezditis fasal.

ne vem, to je pač napaka, in fotič in fleš mata za sabo ohohoho dela (fotič je nekje pri 200.000 posnetkih, če ne še dlje, fleš nekje 100.000 proženj) ... samo, a je napaka v nastavitvah, al bo spet 3a žvel od mene en teden.
redface-1.gif

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Pa je z baterijami preverjeno vse v redu? Sam sicer na sigmi 500 dobim taiste simptome, ko grejo baterije h koncu. V master-slave (optičnem) načinu pade moč fleša in ga je potrebno potem omejiti na manjši delež, ali pa zamenjati baterije.