Problem z AppStore-om

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Torej, hotel sem si kupiti eno aplikacijo, glede na to da imam kartico od Abanke ki je ustrezna za Ebay ( gor je logo VISA ) ,mislim da je kartica Visa Electron ...skratka, stanja gor je dovolj, aplikacijo sem tudi dobil z AppStora,vendar mi je očitno niso odbili, sedaj pa nemorem ničesar več dobiti dol, dokler ne poravnam tega zneska, niti brezplačnih mi ne dajo.

Vse lepo in prav,saj bi rad poravnal znesek,ampak očitno ne gre.
Ima kdo idejo kaj je narobe? Je kakšen drug način kako to plačat oz. kam se obrnit?
749855-Problem.JPG

Priponke

• 749855-Problem.JPG
    749855-Problem.JPG
    24,6 KB · Ogledi: 183

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
mislim da s slovensko kartico ne moreš plačevati v ameriškem iTunesu..

več pa boš izvedel na tem forumu

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Spremeniti moraš državo. S kreditno kartico lahko plačuješ samo v slovenskem AppStore-u. Kupuješ lahko samo aplikacije, ostalega pa ne.

Za ameriškega moraš pa na ebay-u kupiti iTunes Gift Card in preko tistega napolnit račun.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ali sem jaz povrsno pogledal... ali pa dejansko ne vidim, da je kje omenil, da gre za U$ iTunes Store?

V U$ iTunes Store se sploh ne mores prijaviti s kartico, ki ni izdana v U$...

Poskusi se obrniti na banko, ki je izdajateljica tvoje kartice... Ali si ze kaj kontaktiral Apple?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Seveda imam, drugače nebi sploh probal plačati
bonk.gif

No ravno to Viso imam ki si jo omenil.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Nisem nič kontaktiral banke niti Appla, se zdele poskusam spet poravnati ta račun, a brez uspeha.
Moram na banki očitno res preverit kaj in kako,ker sem si lih par dni nazaj gor nakazal nekaj € , ravno za take neumnosti in testiranja.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
no problem smo rešili.

Hec je bil v tem, da sem si za test nakazal gor 5€ , vendar je očitno Apstore oziroma nek hudič povezan z itunesom vzel mi dol 1,80€ za ne vem katero zadevo. Za nakup aplikacije zagotovo ne. No in ker je ta aplikacija ki jo zelim plačati koštala 3,99€ , seveda ni šlo skozi.

Tako k pridem domov, dam ene 50€ gor in upam da nebodo več sami dol pobirali,ker že teh 1,80€ nimam pojma kam se je odkotalilo
crazy1.gif

Hvala vseem za pomoč, se posipam s pepelom ker sem bil res prepričan da imam gor več kot stane aplikacija.
zmaga.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
My bad, nisem dobro pogledal slike.

Zakaj pa bi v naprej nalagal? Meni za vsako aplikacijo posebej trgajo s kartice.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Visa Electron ima tak namen da si gor nakazes toliko kot mislis porabit. Pa za kartico ne placujes nobene "naročnine" ne nič,tako da je za moje pojme praktična zadeva za spletne nakupe,sploh ker težko pride do zlorabe.