Problem: Simobil in FAX predal

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Vklopil sem si FAX predal na Simobilu z željo, da semi službeni faxu preusmerijo na predal in jih lahko na dopustu natisnem na prvi fax, ki bo kje v bližini.

Dobil sem tudi novo fax številko. Zadeva je prvi dan delovala OK (prejel fax in a tudi "forwardiral" na drugi fax), drugi dan pa ne več: Fax se ne da poslati z nobenega faxa (fax aparati javljajo napako, da se simobil fax predal ne javi).

Na Simobilu pravijo, da je vse ok. Preusmeritev fax klicev imam nastavljeno na +3864040XXX-XXX (XXX-XXX je fax številka). Toda menim, da tudi če je nebi imel, to nebi vplivalo na klice, saj ta nastavitev velja za osnovno in ne fax številko (lahko pa da se motim).
smile-1.gif

Skratka zadeva ne deluje....

Lahko kdo pomaga z nasvetom?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Moja izkušnja? Dve leti sem uporabljal to storitev na komunikatorju N 9300 oziroma tudi na N 9500.
Pošiljanje faxa je bila utopija, saj telefon nobene od datotek ni pravilno prenesel na drugi fax. Dobro je
delovalo le pošiljanje teksta po "fax templatih" Nokie.
Sprejemanje ni delovalo niti s polovice naprav, s katerih sem poskušal prejeti fax. Ali je delovalo dobro,
ali pa Nokia sploh ni pričela s sprejemanjem.

Zadevo sem rešil s storitvijo Afax (afax.si), s katero fax uporabljam kot mail, tako na PC-u kot na telefonu.

lp,
Mpix

No, da vidim, kako se mi spet zmanjšuje število zvezdic...
evil.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
BMK
cool-1.gif

Tolk, kot sem jim jest navleku uporabnikov od leta 1999 bi težko
rekel zjebavanje biznisa. Sem in bom njihov uporabnik, ampak