Problem Pioneer 2100ub

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Poslušam preko usb-ja, hočem komad previt malo nazaj, radio crkne, če dam ploščico dol in nazaj gor, dela. Če avto ponovno vžgem kdej dela, kdej ne. Če dobim sms med vožnjo, ckrne in se noče vžgat. Prej delal normalno, od pondelka pa serje. Je možno, da moj usb deluje kot neka antena? Cd-je še nisem probal, antene pa nimam. Mam garancijo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Crkne samo takrat ko iz USB predvajaš ali vedno ko dobiš SMS?

Sicer nisem še slišal za tak primer, ampak si probal še s kakim ključem? Za poceni ključe se ve zakaj so poceni.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Sej fora je, da sm vedno preko usb-ja predvajal. Bom probal na cd, če mi crkne. Gre za transcendov klučk. Samo kako kurca je prej normalno delal?
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj pravim, da za kaj takega še nisem slišal. Sem pa doživel marsikaj, tudi policijske pogovore sem preko TV-ja slišal
tongue-1.gif

No probaj še preko CD-ja pa z drugim ključem.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Mogoče ti ploščica ploščica zgubi kontakt, ker ma zmeraj nekaj lufta. Meni je to delalo na on/off button pa sem jo podložil. Držiš off pa zgubi kontakt. Spustiš, da ponovno dobi kontakt in radio seveda spet laufa, pritisneš off pa spet crkne pa spet znova. Za znoret! Moj ma podobne playback kontrole, rw button pa je itak del tega. Probaj šarit po ploščici. Ni mus, da je to, boš pa vsaj vedel, da ni.