Pro plus

Pokovc

Pripravnik
22. mar 2011
233
1
16
Ptički čivkajo, da Pro+ ugaša večino Pop Non Stop programov s 1. aprilom 2013.
Ali mogoče kdo ve kaj več?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.953
10.685
113
kod Džej-Zija
Neeeeeeeeeeeeeee.
cry12bpy.gif

Resno, ni mi jasno, po kakšni logiki so modeli mislili, da bojo ti programi rentabilni.
stupid-1.gif

Pokovc

Pripravnik
22. mar 2011
233
1
16
Menda so dobili le 2000 naročnikov, želeli so jih vsaj 20 000, no ja ob taki slabi shemi ni nič čudnega. Sedaj bodo ukinili nekaj programov, ostalo pa združili v enega in šli v DVB - T, očitno se kar bojijo Grkov.

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Za to videti na siolu je potrebno doplacilo 12€ , za hbo pa 10...
Vec kot 2000 oslov pa zagotovo ni v Sloveniji da bi tole placevali....

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Hvala bogu! 12EUR, sej so nori! Narod pa denar po tleh pobira... Mogoče v obdobju, ko bi bila brezposelnost mal nižja...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
V želji po zagotavljanju še več in boljših vsebin bodo vse programe združili v enega.

Več?
hysterical-1.gif

Kako skrčiš šest programov v enega in temu praviš več vsebin.

Sicer je pa zadeva pričakovana: cena je bila precej previsoka, vsebina pa gnila. Mi smo imeli zadevo par tednov testno doma in v tem času nisem niti enkrat gledal katerega od programov.

Naj dajo namesto KINO 2 raje en dokumentrani program, naj uvedjo HD sliko (končno) in naj znžajo ceno na 6 eur, pa morda še vzamem.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Pa še vedno trdijo da so pridobili več kot 30.000 naročnikov...
Sem štejejo tiste, ki so izkoristili brezplačno probo in nato odpovedali...

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.310
9.516
113
EU
Moram priznati, da v času ko je AMIS imel brezplačno probno vklopljene omenjene programe, nisem gledal niti enega. Resno
bonk.gif

Sedaj bodo to dali zastonj, pa zopet ne bom gledal.
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Jaz bom gledal. Oni kanal, ko ima humoristične serije je kul, ker imajo stare klasike.

Bolše, kot kak fox life recimo, ko ima 5 x na dan sex n the city zapored.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Da ne bo nesporazuma. Programi bodo v TV shemah, v kolikor se bo vask posamezen operater odločil za to. Če smatra da so programi predragi, jih enostavno ne bo.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Moram priznati, da v času ko je AMIS imel brezplačno probno vklopljene omenjene programe, nisem gledal niti enega. Resno
bonk.gif

Sedaj bodo to dali zastonj, pa zopet ne bom gledal.
hysterical-1.gif

Jap, okoli novega leta so imeli tudi na telemachu gratis gledanje.

Negledljivo, stare oddaje, ponavljajoči se filmi, skratka katastrofa.

In za to bi moral odšteti znaten novec.

Saj smo že v štartu na alterju pravilno napovedali, da bo to fiasko.

Nekaj podobnega mora biti tudi Voyo.si , poleg debilnega imena. Me zanima kdo je pripravljen za voyo odšteti novec...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Da ne bo nesporazuma. Programi bodo v TV shemah, v kolikor se bo vask posamezen operater odločil za to. Če smatra da so programi predragi, jih enostavno ne bo. Ker operaterji ne bodo dvigovali naročnin zaradi teh 3 programov, je tudi vprašanje ali jih bodo vklopili, saj zadeva predstavlja čisti strošek.

Nisem nikjer zasledil ali namerava potem Pro plus na teh programih predvajat oglase in jih plačevat iz tega. Sicer pa predvidevam, da bodo ti trije na voljo samo v najvišjih paketih (že zato, da sami operaterji dobijo mogoče kakega naročnika 'premium' paketa več).