Pritožba na geodetsko upravo glede vrednosti nepr.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Na teh dveh spletnih straneh, naj bi se dalo dobiti spletno aplikacijo in obrazce za prijavo pritožb.

http://e-prostor.gov.si/index.php?id=850&no_cache=1&tx_simpltabs_pi1[tab]=854#tabs

http://e-prostor.gov.si/index.php?id=850&no_cache=1&tx_simpltabs_pi1[tab]=853#tabs

Pa ne dela.
rolleyes-1.gif
Je možno, da je ob tej uri prevelik naval, pa da bo proti večeru popustilo. V medijih so rekli, da je bil dostop čez dan upočasnjen, ni pa bila stran nedostopna.

Ima kdo obrazec shranjen na računalniku?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Ker ne morem prebrat navodil, ker ne dela spletna stran..., kaj moraš narest v primeru, če piše:

"Vrednost nepremičnine ni izračunana zaradi pomanjkljivih podatkov o DELU STAVBE"

Stari me je klical, če lahko zrihtam kej, ker je čakal cele dneve, pa ni prišel na vrsto.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.861
6.615
113
Zgornje obvestilo napišejo, če nimajo dovolj podatkov (niso uspeli popisati). Lahko se izpolni priložen obrazec ali pa preko spleta.

"Upočasnjen" je sicer PR-ovski izraz za "že od včeraj zvečer se ne da priti gor".

Še namig - geslo za spreminjanje in captcha moraš vpisati z VELIKIMI ČRKAMI. Da ne boš po nepotrebnem zapravljal časa s tem.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
415
19
18
firefox

ampak sem probal zdajle še enkrat in je očitno že spet crknilo

svašta

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
V treh urah bi komod našel obrazce na internetu.
grin1.gif

Jaz sem rabil pol ure, da sem ga izbrskal iz neke predstavitve ali kaj.
bonk.gif

Ker pripombam preko neta nekako ne zaupam.

Sem bil ene 4x osebno na lokalni geodetski pa je bilo vedno vsaj 5 ljudi in se mi ni dalo čakat.

Ne vem pa, zakaj čakat zadnji dan, eni celo zanalašč, kot je bilo pri dnevniku.
bonk.gif

Verjetno se bo našel tudi kakšen, ki bo hotel oddat 1 minuto pred zaprtjem pošte, kot se je dogajalo pri dohodnini.
bonk.gif

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.067
416
83
Če ne dobiš obrazca pač napiši na list papirja. Kdo pa pravi, da je pritožba možna samo preko obrazca. S tem si samo želijo olajšat delo.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.498
459
83
Časa za klikanje je še do nedelje.

Citat:
Lastniki nepremičnin lahko samo še do danes, 25. januarja 2011, do polnoči oddajo pripombe na poskusno izračunano vrednost nepremičnin po pošti. Pripombe na E obrazcu pa lahko prinesejo še danes, osebno, v teku delovnega časa, v geodetske pisarne ali pa jih pošljejo po pošti. Preko spletne aplikacije obveščanja pa bo, zaradi oteženega dostopa do spletne strani obveščanja v zadnjih dneh, mogoče posredovali pripombe na poskusno izračunano vrednost nepremičnin še do nedelje, 30. januarja 2011.