Pritožba na delo policije ?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kam se človek lahko pritoži zaradi nekorektnega in nezakonitega postopka policista ? Konkretno gre za modela iz kranjske uprave.

Tip mi je itak uničil noč ker me je ob enih vrgel iz postelje s sireno(ok.saj ni samo mene) .

Ali kdo ve kdo je inšpektor ali pa policaj Grčar?

Nazadnje urejeno:

gregap

Pripravnik
11. okt 2007
233
0
16
Morm radar postavt, da mi povejo.
Verjetn na notranje ministrstvo oz. na generalno upravo slovenske policije. Seveda se lahko pritozis na policijski upravi kjer dela policist, vendar je tam malo vrjetn da bos kaj dosegel ker itak vsi skup drzijo. Poskusiti ni greh. Ce ne ga das pa na tv na preverjeno oz k Slaku.
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Razkurjen sem na fertik in od takrat nisem spal pa čeprav se mi čez dobro uro začne služba. Tip si zakone razlaga mal po svoje in ko sem ga na to opozoril mi je še grozil

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Kaj pa je bilo sploh?
Malo bolj podrobno opiši zakaj te je sredi noči zbudil.
priden.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
čisto v detajle ne bom razlagal,ampak tip je pripeljal na dvorišče naše hiše in od brata kateri je priklapljal prikolico k avtu zahteval dokumente ker ima KP tablice na gorenjskem, pa ker naj bi prehitro vozil, pa ker naj bi on pa že vedel da se s kriminalom ukvarja. Brat mu je dal osebno ,nakar pa mu je ta model ni več hotel vrniti,potem pa je začel še s sireno težit (na moje vprašanje zakaj je to počel je dejal da se je počutil osamljenega
stupid-1.gif
), pa neke okrepitve kicat,še kasneje pa se je samovolno spravil brskat po bratovem avtu.

gregap

Pripravnik
11. okt 2007
233
0
16
Morm radar postavt, da mi povejo.
Ja no sej ce je to res, kot pravis in je z vsako stvar ki jo je naredil brez naloga prekrsil zakon, se seveda pritozi na notranje ministrstvo, ali na generalno upravo slovenske policije ali pa na njegovi upravni enoti, vendar ti zadnje ne priporocam. Policist brez naloga ne sme stopit na tvoje dvorisce, brez naloga razen ce si bil ali tvoj brat vpleten v kaksno nesreco ali kriminalno dejanje.
10.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
>>še kasneje pa se je samovolno spravil brskat po bratovem avtu.

Če nima naloga za brskanje po avtu NE SME brskati po bratovem avtu razen, če je brat brskal oz. mu je to dovolil, da on pogleda po avtu.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tip je bil sveto prepričan da je naletel na kriminal
bonk.gif

Ja med drugim sem skočil po fotoaparat in naredil nekaj fotk......
Priče brskanju po avtu sta pa bila policaja iz okrepitve sta pa bila iz druge PP tako da bi morala ona dva potrditi če sta le kaj poštena (ali pa sem morda naiven).

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Ne reče se nalog ( preveč gledate ameriške filme) ampak odredba sodišča....

Drugače pa ja, pritožba na delo policista, samo največ kar boš lahko dosegel je to da se ti bo
policist opravičil ....

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Ne reče se nalog ( preveč gledate ameriške filme) ampak odredba sodišča....

Drugače pa ja, pritožba na delo policista, samo največ kar boš lahko dosegel je to da se ti bo
policist opravičil ....
... in te kasneje brezvezno ustavljal in drugace sluzbeno nadlegoval
rolleyes-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
G. Grčar M. je bil svoje čase komandir PP Cerklje, potem pa je napredoval v KR. Sva se kar dobro poznala,
rolleyes-1.gif
).

Takrat mi je bil
stupid-1.gif
, zdaj vidim da je postopke z mano opravljal korektno in ne nepotrebno.

Se mi zdi da tudi zdaj ni neka mala riba na PP KR.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
ne zameri se mu.jaz in moji kolegi ko smo bili mlajši so nas obiskali dobesedno vsak dan minimalno 1x(nas so pregledavali,avtomobilie...itd)Družli smo se na takem kraju kjer so nas zmer prijavili zaradi motenja javnega reda in miru.Poznal so nas že po imenih.Mi pa tut njih.Sam ko smo bili na cesti pa so nas ustavljal ko po tekočm traku.Boš pihal,greš na test,pregleda vsako malenkost samo da ti napiše kazen.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Nič lažjega; www.policija.si

Če je res vse kot si napisal potem bi tudi jaz gotovo to naredil, vprašanje je pa če je bilo iz strani tvojega brata

vse postopano kot je treba... Z pritožbo na postopek mu boš naredil kar nekaj sranja, začasen suspenz, delovna komisija ipd. in če nisi 100% prepričan v sebe se tega ne loti. Načeloma je varoval lastnino na vašem ozemlju, kaj ga je pa potegnilo da je šel v tak postopek pa vesta samo on in tvoj brat.

Pa veliko sreče

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
pritožiš se lahko...
..če boš kej dosegel?
nič

aja, dosegel boš to, da se bo spravil nate in ti zagrenil življenje v nulo...

vrana vrani ne izkljuje oči.press
crazy1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
lahka pa novinarje pokliče, pa dajo vse priče izjavo...2 tv hiše Svet in po-tv pa za nameček še novice....pa nej uni z kamero iščejo komentarje policistov. Sam ne bo nič dosegel...najprej z novinarji potem pa z odvetnikom.

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
in če nisi 100% prepričan v sebe se tega ne loti. Načeloma je varoval lastnino na vašem ozemlju, kaj ga je pa potegnilo da je šel v tak postopek pa vesta samo on in tvoj brat.

točno to!

če greš v pritožbo samo zato, ker te je pač zbudil sredi noči, ti tega ne priporočam.
če je pa vse skupaj res le ena velika farsa in je policist "ulovil" napačnega, potem pa kar...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.607
347
83
Kras
www.mtl.si
Pritožbo na policijsko pozabi.
Prava stvar je: pritozbe.mnz@gov.si..

Sicer pa, kot so ti že drugi rekli. Upam, da imaš vse poštimano s pričami, vsekakor pa preveri kako je z žarnicami in ostalim na tvojem avtomobilu, ker znaš imeti bolj goste ''preverbe''. Če do tega pride, si VSAKIČ zapiši vse podatke, kdo, kdaj, kje in zakaj te je ustavil. Po enih petih takih sranjih v enem mesecu je čas za drugi mail na pritozbe.mnz@gov.si.

Vsekakor v pritožbo napiši ZGOLJ in SAMO dejstva, nobenih subjektivnih občutkov, itd. Pa seveda pomaga, da imaš za vse dokaze.

Jaz sem sicer 3x poslal na ta mail in vsakič sem dobil korekten odgovor v roku cca. enega meseca.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Sem že iz službe !
tnx. vsem. Pravkar se spravljam pisat pritožbo.
10.gif