Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sej na žalost razen prispevkov uporabnikov (potopisi) vse teme ponavadi posvinja par ena in istih uporabnikov in se še tko dobra tema pol sfiži (v stilu suzice klele).
Ja te tocno razumem kaj mislis. Sem se tudi sam cudil s kakim tonom pise mod. Drugac pa imas zgoraj levo link do registracije. Sem se ravnokar registriral, zdaj pa da vidim kako hitro (ce sploh) me bodo registrirali.
Pri prvi prijavi nisem hotel dat telefonske...pol pa preberem da so vsi podatki obvezni za registracijo. Pa sem oddaj prijavo se 1x.
Kaj mu bodo vsi ti podatki pa nimam pojma,. Mogoce mi bo poslal kak evro ker sem se prijavil
Ja sem ugotovil ja. Komplicira tam kjer ni treba. SMS za registracijo na forumu?!?!? Svasta. Pa saj ni postavil wikileaks spletne strani...le forum stran.
Dobro pac pretiravajo...važno da sem souporabnik foruma oz. portala
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.