Prireditve po Sloveniji

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Če bi bilo dosti uporabnih komentarjev v tej temi bi bilo smiselno razmisliti, da bi mogoče postala ta tema kar sticky?
Stvar je v tem, da me vsakokrat zmoti, da izvem za določene prireditve na poročilih šele po tem, ko se je prireditev ali dogodek že odvil.

Primer, na obali imajo akcijo z imenom "Kilometer nič" kjer v okviru te akcije prirejajo razne prireditve in dogodke povezane z lokalno kulinariko in gostinstvom. Enkrat je akcija povezana z oljčnim oljem, drugič s cipljami, te dni pa se odvijajo "Dnevi domačih pedočev". Tako greš lahko te dni na obalo in dobiš školjke na buzaro za 6eur. Naslednjič bo pa kaj drugega.

Moti me to da ni nikjer objavljenih takih dogodkov. Poznam samo spletno stran napovednik.com kjer pa tudi niso objavljeni vsi taki dogodki in marsikaj manjka.

Moj predlog je, če kdo ve za kakšno prireditev, ki se odvija na določen dan, da to tukaj objavimo. Mogoče kdo dobi kakšno idejo za izlet na drug konec širne Slovenije.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.007
1.810
113
Emona / Carnium
Ravnokar si zamudil prireditev Monsters of Dirt v Stožicah.
Imaš pa 21.6. in 22.6. priložnost ujeti Iron Maiden, Slayer in Motorhead ter Limp Biskvit, ki bodo nastopili na festivalu SeeRock v Grazu.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ravnokar si zamudil prireditev Monsters of Dirt v Stožicah.
hysterical-1.gif

Evo, točno tega ni želel slišat

mistique

Guru
16. jun 2009
14.007
1.810
113
Emona / Carnium
evil.gif

Nisem vedel, da ga motorji ne zanimajo
grin1.gif

Kaj pa kaj takega, kot je izdelava mozaikov iz kamna na vašem domu. Meni se zdi zanimivo pa še poceni, ker ti ni treba na izlet.
Za danes je sicer prepozno, vendar delavnice potekajo do konca meseca in je kar veliko priložnosti, da jo zamudiš
evil.gif

Meni sporočite, ko bo kak dogodek povezan z igranjem diđiriduja.