Prireditev Bonaca v Kopru (18.9.2012 - 23.9.2012)

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
http://www.bonaca.si/

Od 18.9.2012 - 23.9.2012

Citat:
Mednarodni salon navtike, karavaninga, zelene energije, turizma in opreme.

Na prireditvi bo, poleg ostalega, mogoče videti in testirati:
- Tesla Roadster
- Rimac-a (domnevam da Concept_One)
- Opel Ampera
- Nissan Leaf
- Toyota Prius Plug-In
- Peugeot Ion
.
.
in po vsej verjetnosti tudi mojega Vectrix-a (se ga ne bo testiralo
smile-1.gif
)

Vabljeni!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Verjetno ga bomo dali na kombi. Sem tudi premišljeval, da bi se z njim peljal do Kopra, z vmesnim polnjenjem na javni polnilni postaji na Vrhniki, a je od Vrhnike do Kopra cca. 97 km pos stari cesti, kar je na robu dosega, če bi vozil 50km/h, zato se ne bi šel rad eksperimenta, ali mi uspe ali ne
smile-1.gif

Drugače pa ni nobenega kupca, ki bi ga kupil (ne da bi jaz sploh ga aktivno prodajal). Ta vikend sem naredil eno lepo furico, v glavnem pa stoji v garaži
frown-1.gif

Predvsem mi ga je škoda, da stoji, kot pa da bi potreboval denar. Konec koncev me pride letna registracija z zavarovanjem 23 EUR, tako da tudi če mi stoji, mi ne predstavlja nobenega pravega stroška.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Hvala za vabilo, a verjetno ne bom mogel. Vseeno je potrebno hoditi v sluzbo. Mogoce bom prisel v sredo, ko bo okrogla miza glede elekfro mobilnosti.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Citat:
Uporabnik Petrol pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Petrol je tudi eden od sponzorjev prireditve Bonaca, ki bo naslednji teden v Kopru. Lahko si pogledas sosedno temo. Ravno zdaj na Petrolu iscem sogovornika, ki bi mi uredil, da bi na poti do Kopra, lahko svojega Vectrix-a, ki bo tudi tam razstavljen, polnil na njihovih bencinskih servisih v Postojni in Kozini.

Pozdravljeni!

Električno mobilnost na Petrolu pokriva Sebastijan Lubej. Predlagamo, da se obrnete neposredno nanj na sebastijan.lubej@petrol.si .

Lep pozdrav,

Žiga Fišer
Strateško-korporativno komuniciranje, Petrol

Lepo bi se zahvalil Petrolu, da so mi omogočili polnjenje na njihovih bencinskih servisih. Dol grede sem se z Vectrix-om ustavil v Postojni, kjer sem Vectrix-a napolnil, vmes pa med zajtrtkom bral tole knjigo na Kindlu na mojem Galaxy Note-u:

http://www.amazon.com/Car-Guys...ywords=bob+lutz

Priporočam.

Naslednjo nedeljo zvečer bom šel po isti poti nazaj, vendar bom prvo polnjenje moral opraviti po dvigu na Črnem kalu, torej v Kozini.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
cool-1.gif

Mimogrede, tale ta rdeč je bil moj glavni prevoz od leta 2008 pa do Ampere.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Zahvalil bi se SJTV1 in ekipi AvtoMagazina za krasno popoldansko-večerno električno avanturo na poti iz Kopra proti notranjosti Slovenije.

Še fotka na Vrhniki, pri polnilni postaji:

Kljub temu, da sem od Vrhnike do Domžal vozil lagano sportsko med 80-90km/h po stari cesti, mi je ob vhodu v garažo ostalo še pol baterije. Polnjenje na Vrhniki bi mirno lahko preskočil, tako kot ga je SJTV1.
Ampak hotel sem uživati v full-throttle, ne da bi gledal na prikaz za baterijo, koliko mi jo je ostalo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Jutri, 27.9.2014 bomo sestanek DEVS-a izvedli na prireditvi Bonaca, v marini Portorož. Člani DEVS-a se bomo ob 11. uri udeležili okrogle mize na temo zelenih tehnologij, predvsem z vidika skupnih točk elektromobilnosti in karavaninga, ki se začne ob 11. uri.
Odhod izpred grada Kodeljevo bo zato ob 8:30. Posledično bomo tudi sestanek DEVSa izvedli ob 15.00 uri.

No, jaz osebno ne bom šel do grada Kodeljevo, ker mi dela prevelik ovinek in bom karavano počakal pri polnilni postaji na Vrhniki.