Primeren trenutek za izstop iz EU in NATO?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj pravite?
Da se losamo kapitalističnih diktatorjev.

Jaz sem za izstop, dajmo na referendum, bo Pepe zbiral podpise

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.452
9.743
113
EU
Ma iz EU jaz ne bi. Kako bom kupil novi Moto G iz Amazon UK, če bodo računali carino.
Pa še naše prepotentne carinike bi moral gledati
evil.gif

Iz NATa pa ja, ker ga je povozil čas in ničemer ne služi. Samo strošek so nam.
V sredozemlju še pobirajo begunce, namesto da bi jih odganjali stran.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kdo bi računal carino?
Saj tega ne rabimo spreminjat, drugo je, če bi nam druge države uvalile carino.

Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Ma iz EU jaz ne bi. Kako bom kupil novi Moto G iz Amazon UK, če bodo računali carino.
Pa še naše prepotentne carinike bi moral gledati
evil.gif

Iz NATa pa ja, ker ga je povozil čas in ničemer ne služi. Samo strošek so nam.
V sredozemlju še pobirajo begunce, namesto da bi jih odganjali stran.
bonk.gif

podpis si popravu. Prej ti je žrlo 5,5 zdaj 5,6. a poleti plahk pričakujem(o) porabo 5,4 in manj? čist tko informativno me zanima

lp

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.452
9.743
113
EU
Kaj pa ladja Triglav dela tam spodaj. Pomaga beguncem, ali jih preganja.
confused-1.gif

V podpisu klikni na številko porabe pa boš videl graf.
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Tvoje ideje so ravno tako brihtne kot recimo tiste od združene levice...ampak če zrihtaš, da nam stric vladimir podari rakete iskander, te mogoče podprem
tongue-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Kot je pri navadi pri Snecerju, gre za zelo brihtno idejo.
Izstop iz NATA: ni problem, NATO bi nas se verjetno še rad znebil. Stranski efekt bi bil, da bo v tem primeru 99,9999 % obveljal stik morske meje Italija - Hrvaška, ne glede na to, kaj čuti, sluti in govoriči naokrog gospod Erjavec. Nek hud problem to niti ni. Ker zaradi izstopa iz EU Luka Koper ne bi bila več potrebna, bi dobili kar nekaj km trenutno okrnjene obale s pogledom na plinske terminale Italije.
Izstop iz EU odpira številne nove možnosti. V javnem sektorju seveda, ker država ne bi bila več podvržena nekim EU merilom glede zadolževanja. Ta poteza bi nam omogočila, da se končno znebimo te umazane industrije, ki dela sestavne komponente in orodja za zahodno industrijo. Vsi bi lahko postali uradniki. Dokler so sankcije, bi nas vzela v svoje naročje Rusija. Mi bi jim izvažali petrolejke, od njih pa bi dobivali lade za protokolarna vozila in policijo. Ko bodo sankcije izvenele, bi seveda Rusija na nas pozabila, trdneje pa bi se povezali s Severno Korejo. Uvozili bi nekaj njihovih strokovnjakov za generiranje notranjega in zunanjega sovražnika in znanje o jedrskih konicah. V IJS bi začeli z razvojem atomske bombe. Seveda ne bi nikoli končali.
Da ne dolgovezim, odpirajo se lepe možnosti... Za mladino priporočam, da študirajo na kakem faksu za upravo ali pa fiziko.

I

Izbrisan uporabnik #488

Švica je v EU in NATO? pa leži sredi Evrope.

Ti misliš, da če zapustiš EU, da država ne more imeti bilateralnih pogodb? ali celo pogodbe z EU...

EU je čisti nateg, žal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Zamisli si našo državo brez pastirja. Zdaj vsaj vemo kaj je treba počet in kako, pod diktaturo bruslja. Če pa bi bili sami pa bi bili zgubljeni.

Pač ni političnega kadra, ki bi znal vodit državo, zato menim da nam je bolje pod nekom. Vseeno pa boljše Bruselj kot pa Beograd ali pa ne vem, kakšna Moskva, kot so mokre sanje marsikoga
wink-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pravite?

Kdo je kapitalist? Po SSKJ je to pripadnik družbenega razreda, kateri je lastnik proizvajalnih sredstev.

Če pogledamo Kučana in njegove komuniste so deklarirani in izurjeni diktatorji, saj so aktivno izvajali diktaturo proletariata. Kučan je predsednik F21 kjer so zbrani sami zakrknjeni kapitalisti, kateri so tajkunirali slovensko gospodarstvo. Torej je Kučan predsednik združenja največjih SLO kapitalističnih diktatorjev.
stupid-1.gif

Če se torej z istopom iz EU znebimo Kučana in ostalih komunistično kapitalističnih diktatorjev Snecerjevo pobudo povsem podpiram.
evil.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pravite?

Pa če bi se raje Štajerska odcepila. Win - win situacija. Vi se znebite EU in NATO-a, mi se znebimo vas in beguncev
evil.gif