Prikrita resnica

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Ker radi debatirate o raznospolnikih, gledate BB, me ob poplavi raznih tuning predelav iz moškega v žensko nekaj zanima.
Ali se v Sloveniji lahko šteje kot posilstvo, če gresta moški in trany (moški predelan v "žensko") prckat in mu trany po končanem odnosu pove, da je dejansko moški?
sprasujem se.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Kolikor je men znano se v nobenem primeru če se oba prostvoljno spustita v odnos ni posilstvo!
prej bi temu reku "nateg"
evil.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Glede na to, da se mnogo posilstev zgodi v glavah punc, ki so najprej imele prostovoljni seks, da.

lp

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
Ker radi debatirate o raznospolnikih, gledate BB, me ob poplavi raznih tuning predelav iz moškega v žensko nekaj zanima.
Ali se v Sloveniji lahko šteje kot posilstvo, če gresta moški in trany (moški predelan v "žensko") prckat in mu trany po končanem odnosu pove, da je dejansko moški?
sprasujem se.gif
ja jebat ga. moški te je nategnil... bolje da ne poveš nikomur ker se ti bodo vsi smejali.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
sprasujem se.gif

1. Če je za oba prostovoljno, ni posilstvo.
2. Kdo bi koga posilil?
3. A ne znaš pogledat, če ima jajca? Če je z operacijo spremenilo spol, jepo vseh merilih ženska...

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
sprasujem se.gif
ja jebat ga. moški te je nategnil... bolje da ne poveš nikomur ker se ti bodo vsi smejali.

Se motiš. Noben transformer me ni nategnil. Mam normalno babo.
hysterical-1.gif

Parkrat sem v novicah prebral, da se je to zgodilo. Oseba je imela spolni odnos s transformerjem, po odnosu je ta oseba ugotovila, s čim se je v resnici parila in ga od razburjenja ubila. Kot ta:
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-killed-over-sex-change-405860

In sem potem iz radovednosti pogooglal, kako je sploh pošlihtano to. Ali to velja kot posilstvo, ali kot 'goljufija', ali ti mora pred odnosom povedati, kakega spola sploh je. Pa dejansko ni nikakor pošlihtano. Samo nasprotujoča mnenja oseb na forumu.
Zgleda da smo prišli tak daleč, da boš moral pregledat vse kocine na babi, narediti razne teste, da neboš po pomoti deda počil.
bonk.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Če ima 'ženska' kurca in si sam nabrisan...imaš problem ja
evil.gif
pa še zamislit se morš nad sabo.

Problem nastane če ima odrezanega...ker se postavi vprašanje kaj pravzaprav sploh ima? Je bilo zgolj 'cakaaa'..pa zdaj ni nič a ima kaj dodatno montirano...samo spet kaj? V trgovini teh reči ni...je kravja?

Wtf?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Prejle sem slišal po radiu komad Lola v slovenščini (original so The Kinks), ki poje o tipu, ki je nabasal na transeksualca..pozna kdo?
Chateu so- pa ni pametnega videa.

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Prejle sem slišal po radiu komad Lola v slovenščini (original so The Kinks), ki poje o tipu, ki je nabasal na transeksualca..pozna kdo?
Če bo šu kdaj kdo na Tajsko, bo ta komad podoživel brez preveč muke - tam so 90% dobrih bab tipi. Tko da - tiče pod nadzor, še bolje pa med bangar in vrata zaloputnit. Pa je za par dni gmah.
V izogib neumestnim namigovanjem - sem bil na Tajskem, ker pa nisem tip, ki bi s kurcem letal po tržnici, sem se pomenil najprej z eno babo (res -khm, pokazala lulo...), ki mi je razložila vso sceno, potem pa še z eno "babo" (res - khm, pokazal lulčka
hysterical-1.gif

Sem samo rekel "Vsa čast vam!", dal za pivo in izginil, še preden so ga spili.
cool-1.gif

Skratka: na Tajskem je bolš bit rokometaš, kot "jebač" s preluknjanim jumferjem v riti.
Razen, če nisi za.
grims-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Če bo šu kdaj kdo na Tajsko, bo ta komad podoživel brez preveč muke - tam so 90% dobrih bab tipi. Tko da - tiče pod nadzor, še bolje pa med bangar in vrata zaloputnit. Pa je za par dni gmah.
V izogib neumestnim namigovanjem - sem bil na Tajskem, ker pa nisem tip, ki bi s kurcem letal po tržnici, sem se pomenil najprej z eno babo (res -khm, pokazala lulo...), ki mi je razložila vso sceno, potem pa še z eno "babo" (res - khm, pokazal lulčka
hysterical-1.gif

Sem samo rekel "Vsa čast vam!", dal za pivo in izginil, še preden so ga spili.
cool-1.gif

Skratka: na Tajskem je bolš bit rokometaš, kot "jebač" s preluknjanim jumferjem v riti.
Razen, če nisi za.
grims-1.gif

Na Tajskem velja da če je višina čez 170 cm je kar verjetno da je tip. Pa roke je potrebno pogledati, če so velike, dolgi prsti, potem je tip.
Se pa da komot najti čisto simpatična dekleta, ki ti za večerjo ali samo zabavo delajo družbo. Ne gre se pa v go-go bar ampak v beer-bar. Tam so "freelancar-ke".