Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa saj so (verjetno) priklopi enake barve?
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Lahko pa priklopiš tudi preko optičnega kabla.
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
In kaj je to tako narobe,med zvočno kartico in zvočniki je povezovalni kabl ki ima na vsaki strani tri činče. In za te činče sem spraševal kam naj jih priklopim - pa tako smešno.
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
In kaj je to tako narobe,med zvočno kartico in zvočniki je povezovalni kabl ki ima na vsaki strani tri činče. In za te činče sem spraševal kam naj jih priklopim - pa tako smešno.
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Sem priklopil,potem sta delala samo dva zvočnika od petih
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
pa imaš film s prostorskim zvokom?
morda moreš še v nastavitvah zvočne (desno spodaj pri uri) ali pe še v predvajalniku nastavit, da ti predvaja prostorski zvok.
Če preko optike poslušaš glasbo, pa je logično, da samo dva igrata, ker je stereo. Da bi ti vsi igrali bo pa potrebno kak efekt vklopit ali na predvajalniku ali na zvočni.
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
In kje so na z5500 činči?
vtaknejo se v 1,2,3
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
pa imaš film s prostorskim zvokom?
morda moreš še v nastavitvah zvočne (desno spodaj pri uri) ali pe še v predvajalniku nastavit, da ti predvaja prostorski zvok.
Če preko optike poslušaš glasbo, pa je logično, da samo dva igrata, ker je stereo. Da bi ti vsi igrali bo pa potrebno kak efekt vklopit ali na predvajalniku ali na zvočni.
Tudi na zvocnikih je opcija nekih efektov da ti potem igra tudi na glasbo itd. vseh 5 zvocnikov.