Prijeten ambient Kranj

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Malo pozno, vendar danes zvečer imam za peljat par ljudi nekam v Kranj v kak prijeten bar/ kavarno, kjer se da kaj dobrega popiti in pojesti (prigrizki, sladko, tapas, ne ravno večerja). Pa iz glave vem samo za Brione, potem pa mi zmanjka.

Bi kdo kaj pomagal? Stara pošta na vrhu mogoče? Naj bo nek nivo, ne lokalna beznica pa plac, kjer se lahko pogovarjaš - muzika na normalni jakosti.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.175
1.961
113
Emona / Carnium
V Cornerju smrdi iz sekreta oz. se voha kanalizacija (mogoče zdej, k je drug lastnik ne smrdi več), tko, da pazi kam se boste usedli
crazy1.gif
Je pa drgač kul plac.

@msenjur: pizze so (bile?) dobre.

Saj Brioni imajo super ambient in postrežbo. Problem je le če je prostor poln, potem se skoraj težko pogovarjaš, ker postane bučno.
Layar je majhen in nima hrane. Pungert ravno tako.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe... ok. pol se bom pa enkrat ustavil tam...

mislim da notranjc misli pod ljubljanski stil pač obična pica iz krušne...

čeprav meni zadnje čase paše tud kakšna iz električne, k majo ponavadi debelješe in bolj okusno testo, malo bolje so obložene, vglavnem bolj okusne...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, mrlačnik so dobre... ampak Azurja zaenkrat ni še noben premagal...
smile-1.gif

je pa na drugem mestu Pr'Pavlet, 5km naprej od Mrlačnika v Notranjih Goricah... (iz električne)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... pa v trti sm že bil enkrat, pa mi ni bila nič posebnega... to je tm v trnovem, a ne? ob ljubljanici...

bom še enkrat šel, vsak si zasluži še eno šanso!
smile-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
azzur pa res nima nic kej posebnih pic. trta je neprimerljivo bolsa...

off topic
Jaz sem bil presenečen nad picami v hramu Gorjan v Komendi.. Velike pice niti pod razno ne morem pojest, in od prvega obiska naprej naročam male... Pa ne govorim samo o velikosti, za moj okus so zelo dobre.

as21

Pripravnik
18. dec 2007
788
22
18
sem napisal če ni predaleč. Sicer se pa zamudiš 15 min, toliko kot da parkiraš avto in greš peš do layerja
smile-1.gif