Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kje pa imaš avto?
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kok pa maš to sploh popikan? Velik?
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Glavno, da ti škodo prijaviš najkasneje tri dni od nastanka škode, ostalo lahko počaka..
Preveri, kakšno franšizo imaš. Če imaš veliko, se ti skoraj splača dat popravit kje na črno. Te bo manj prišlo, pa še razredov ne izgubiš.Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Je treba škodo takoj prijaviti? Je popravilo potrebno takoj? Danes je namreč tolklo po Ljubljani, moj ima celo streho in havbo popikano. Se lahko počaka do konca poletja, da ne bomo ponavljali vajo? Imam Zav. Maribor, polni kasko.
tri dniCitat:
Uporabnik Robbit pravi:
Glavno, da ti škodo prijaviš najkasneje tri dni od nastanka škode, ostalo lahko počaka..
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Aja, pa za točo ni odbitne franšize ali izgube PR pri Zav. MB
pravtako na ASCitat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Meni so na Zav. Triglav rekli da imam 3 leta časa za prijavo...
Citat:
Uporabnik predator pravi:
pravtako na ASCitat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
pravtako na ASCitat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Da nista vidva to malo zamešala z rokom za popravilo. Pri vseh škodah je tako, da jo je treba čimprej prijavit zavarovalnici. Preberita malo pogoje, bolj proti koncu zagotovo piše tudi to...