Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Ene električne mašince imajo kao obe funkciji, pa me zanima kaj je razlika?
Bi nekaj takega kupili, samo za max 100 eur..
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
Tudi mene tole zanima. Imam nekaj novih grbin na travniku ker mi je bager (bobcat) kopal kanal za neko cev in je pri zagrinjanju ostajlo nekaj grbin v premeru tudi do 1m in višini nekje do 10cm. Ali te grbine tudi zravna in ali je moteče če so v tej grbini kamni veliki cca za eno jajce (tako da nebi kaj polomil).
Za kakšno kvadraturo pa je tale mašinca. Jaz imam nekje do 350m2 površine travnika. Pa zanima me če si kupil kar preki ebaya ali si to kupil v kaki trgovini. Če je trgovina mi prosim javi v kerem kraju in katera trgovina (lahko tudi na zasebno sporočilo da nebomo delali kake reklame)
Hvala že v naprej za pomoč tudi meni in se opravičujem ker zlorabljam temo
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ma ne se zajebavat, to je za travo in ne za zemeljska dela. Še kamenja ne mara, če so malo večji, v grbino pa se ta švohni na štrom not zarine in tam ostane, dokler ga ne dvigneš in naprej potisneš
Citat:
Uporabnik Bishop pravi:
Živjo!
Vem,da je stara tema pa vseeno.
Kakšen je pa postopek tega?
Kdaj se to naredi(spomladi ali jeseni)?
Hvala za informacije.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik Bishop pravi:
Živjo!
Vem,da je stara tema pa vseeno.
Kakšen je pa postopek tega?
Kdaj se to naredi(spomladi ali jeseni)?
Hvala za informacije.
spomladi. ko začne trava rastit.
najprej pokosiš na nizko. potem greš z ventrikulatorjem preko. na koncu vržeš gnoj in seme.
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Ene električne mašince imajo kao obe funkciji, pa me zanima kaj je razlika?
Bi nekaj takega kupili, samo za max 100 eur..
Aha, super. TnxCitat:
Uporabnik luka51 pravi:
tisti ki so kao palčke je za "grabit"
maha ti tak nebo noben potegno ven. tiste nože maš pa zato da razreči travo, prereže zemlo do korenin da malo zrahlja itd.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
maha ti tak nebo noben potegno ven. tiste nože maš pa zato da razreči travo, prereže zemlo do korenin da malo zrahlja itd.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi: