Prevzem paketa v UK

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
V Angliji (Herts, Hertfordshire) bi imel za prevzet en paket velikosti 1,2m x 10cm x 20cm, teža cca. 2 kg.
Obstaja kakšna storitev, da jim jaz sporočim naslov in oni to prevzamejo ter dostavijo k meni? Namreč lastnik hoče zgolj osebni prevzem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Saj so ”angleži” na forumu. Mislim da ni tolk zajeban da ti tega ne bi naredil. Ti pa si tudi ”preverjen” alteraš.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj so ”angleži” na forumu. Mislim da ni tolk zajeban da ti tega ne bi naredil. Ti pa si tudi ”preverjen” alteraš.

ja samo "anglija" je "malo" večja kot Slovenija
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
V Angliji (Herts, Hertfordshire) bi imel za prevzet en paket velikosti 1,2m x 10cm x 20cm, teža cca. 2 kg.
Obstaja kakšna storitev, da jim jaz sporočim naslov in oni to prevzamejo ter dostavijo k meni? Namreč lastnik hoče zgolj osebni prevzem.

In kako bo osebni prevzem, če pošlješ tja dostavno službo ali tujca?
smile-1.gif

Upam, da sta na isti frekvenci.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Zadeva je še vedno aktualna. A res ni nobene storitve v Angliji, da prevzame paket na domu pošiljatelja in ga potem prepošlje naprej?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Več ali manj vse kurirske službe ti omogočajo prevzem paketa, jasno za doplačilo + koristit moraš njihove "poceni" poštne storitve. Kontaktiraj tebi najljubšo dostavno/kurirsko službo v sloveniji (nekako imam z anglijo najboljše izkušnje z DPD).

Če računaš pa bna to da bo nekdo šel po paket pa ti poslla v economy royal mail izvedbi za 5GBP pa upaš preveč!
grims-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Zadeva je še vedno aktualna. A res ni nobene storitve v Angliji, da prevzame paket na domu pošiljatelja in ga potem prepošlje naprej?

Seveda so, skoraj vsaka dostavna služba omogoča to.

Nazadnje sem koristil DPD. Poveš jim točen naslov da ti izračunajo stroške, potem pa pride kurir k tebi s "naročilnico", jo izpolnita, plačaš in čez nekaj časa dobiš paket. Če se povečajo stroški pa še doplačaš.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Če mi anglež ne bi hotel poslati neke robe(čakam na odgovor), me zanima če se kdo javi iz tam gor, da se nekako zmeniva za prepošiljanje v SLO.
Bo pa zadeva težka najbrž okoli 50kg (od oka) velika pa cca 0,05m3(50l).
Sem klical tudi na dpd. Teža paketa je lahko do 31,5 kg, več info pa izvem jutri v delovnem času. Če ne drugače bo šlo pa v več paketov, oziroma najdem poceni letalsko karto pa letim gor (malo heca, čeprav razlika v ceni pokrije poceni letalsko karto)

Nazadnje urejeno: