prevoz razsutega tovora

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Rabil bi prevoz cca 3 t rečnega prodca na primorski konec (okolica postojne).
A pozna kdo koga, ki bi to naredil za ugodno ceno? Kakššne so sploh cene teh storitev?
A je mogoče kaka druga separacija bližje?

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Ce ti iz ljubljane nekdo to pelje npr z tamalim kamionom te pride z prevozom vred vse skupaj 120 do 130€
smile-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ja sej to mi je jasno, da bo prevoz najmanj 3x material, ki ga bodo pripeljali. Sam se pač ne spoznam na to sceno, pa sem vprašal, če kdo koga pozna. Če bi vedel za kako bližjo separacijo, bi že zrihtal sam.

Pri ponovnem branju sem videl, da si napisal skupaj z materialom. To se mi zdi pa že zelo v redu. Material pride cca 50 EUR. A mi daš kak kontakt? Lahko tudi na pm.

Nazadnje urejeno:

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
V ljubljani imas na voljo savsega dobiti samo na KipKop-u (nemska ali cesta dveh cesarjev) Vendar ti nepriporocam da ga vozis iz ljubjane ker das najmanj 80€ za prevoz. Skoci do najblizje trgovine z gradbenim materialom (ampak ne bauhaus in podobni ker imajo glupe studente) in povprasaj kje se da dobiti pesek. Lahko tudi kakega lokalnega estriharja
smile-1.gif

Drugace vozim pa jaz, vendar trenutno ti nemorem izdati racuna
smile-1.gif

Aja pa se to, da se nebos slucajno nategnil 3t ni enako trem kubicnim metrom peska
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.774
113
pri taščici
pa tudi 3m3 je največkrat manj kot pa 3.
Ko so na gradbišče vozili material so vsi vozili "teoretično" 10, 12m3. Ko si zmeril keson so res imeli teoretično toliko, samo ko pa si bil gor, so imeli pa na sredi malo kupčka, v vogalih si pa dno videl. Tako so vozili cca 12m3 10-11m3 materiala (ali pa tudi manj) kasirali pa 12. In pri veliki količini se to pač pozna....

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Mogoče se nismo dobro razumeli.Jaz ne rabim kar en pesek, ampak rečni prodec frakcije 16/32 za zgornji sloj na ravni strehi, v bistvu je njegova funkcija obtežitev izloacije. Potrebujem ga pa 2,5 m3

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
pa tudi 3m3 je največkrat manj kot pa 3.
Ko so na gradbišče vozili material so vsi vozili "teoretično" 10, 12m3. Ko si zmeril keson so res imeli teoretično toliko, samo ko pa si bil gor, so imeli pa na sredi malo kupčka, v vogalih si pa dno videl. Tako so vozili cca 12m3 10-11m3 materiala (ali pa tudi manj) kasirali pa 12. In pri veliki količini se to pač pozna....

Zato se pa danes cedalje vec uporablja merska enota v tonah in ne v kubikih prav zaradi tega.
Lahko ti pa povem samo to da, pozimi dobis manj kot poleti
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik alpek pravi:
Mogoče se nismo dobro razumeli.Jaz ne rabim kar en pesek, ampak rečni prodec frakcije 16/32 za zgornji sloj na ravni strehi, v bistvu je njegova funkcija obtežitev izloacije. Potrebujem ga pa 2,5 m3
Ti rabis rizlo po domace povedano. To so prane kugle
smile-1.gif

Ceno tega pa nevem, se mi zdi da okoli 15€ na kubik.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:

Ti rabis rizlo po domace povedano. To so prane kugle
smile-1.gif

Ceno tega pa nevem, se mi zdi da okoli 15€ na kubik.

Tako je, rabim "prane kugle", cena pa je 20 € (preverjeno).