Prevod iz italijanščine

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Z makaronarji so sama jajca. Google mi ne pomaga prevec, mi lahko kdo tole obnovi? Talam zvezdice.

salve sono il venditore degli apple su ebay. ascolti se le rimandassi indietro i soldi tramite paypal potrebbe versarli in una postepay? anche a costo di farle un piccolo sconto, è che paypal non mi permetterà di ritirare neanche un centesimo perchè nonostante abbia mandato i miei documenti, ci vuole una fattura con partita iva intestata a me, e io i telefoni li vendo per conto di un altro, cioè la partita iva non è mia dunque non mi sbloccheranno mai il conto. quindi l'uniko modo è ridarle i soldi e poi se lei vuole proseguire con l'acquisto bene. altrimenti metto in vendita di nuovo l'oggetto

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Basically: Odjebi ga, nategnit te hoče - pravi, da ne plačat preko PayPala ker je on bogi, in prodaja za druge, in bi ga z davki jebali, ampak mu nakazi preko poštne nakaznice.

Če hočeš nadaljevati z nakupom prav, drugače bo dal pa še enkrat na eBay.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Placano je ze dobil makaronar ciganski. Kdo je njih spustil v EU pa tud ne vem.
crazy1.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
salve sono il venditore degli apple su ebay. ascolti se le rimandassi indietro i soldi tramite paypal potrebbe versarli in una postepay? anche a costo di farle un piccolo sconto, è che paypal non mi permetterà di ritirare neanche un centesimo perchè nonostante abbia mandato i miei documenti, ci vuole una fattura con partita iva intestata a me, e io i telefoni li vendo per conto di un altro, cioè la partita iva non è mia dunque non mi sbloccheranno mai il conto. quindi l'uniko modo è ridarle i soldi e poi se lei vuole proseguire con l'acquisto bene. altrimenti metto in vendita di nuovo l'oggetto

Zdravo, sem prodajalec applov na ebayu. Če bi vam poslal denar nazaj preko paypal, bi jih lahko nakazali/plačali preko postepay? Magari da vam naredim mali popust, gre se namreč za to da mi paypal ne dovoljuje vzeti nazaj niti centa, čeprav sem poslal svoje dokumente, je potrebna "faktura s partitio IVO" naslovljeno name, jaz pa telefone prodajam za nekoga drugega, kar pomeni da partita IVA ni moja kar pomeni da mi ne bodo nikoli odblokirali moj račun. Torej, edini način je da vam vrnem denar ter da naprej nadaljuejemo z nakupom če vi hočete. Drugače dam naprej v prodajo predmet.

partita IVA , naj bi bil nek davek.
Tako na hitro sem ti prevedel po Primorsko
tongue-1.gif