Prevod, hitro, prosim :)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ta stavek nima nobenega smisla, slovnično čisto nepravilen/pomanjkljiv.

Ampak recimo: Namočene koralde joški nepopolni. Če so koralde (biseri) namočeni so joški nepopolni?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Vem, da je "stavek" nepopoln, gre se pa za tehnične izraze oz. je iz avtomehanične stroke. Očitno gre za neko napako na avtomobilu, zato me je foter prosil, če bi lahko malo raziskala, kje tiči problem. (Rekel je, da je mogoče kaj v povezavi z žarnicami, ampak žarnica je bulb , ne bub.)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz sem prišel do pdobnih rešitev ko uporabnik za mano jaz tu z avomobili žal ne dobim nobene povezave? Mogoče če poizkusim da bi bil prostor, kjer je žarnica v avtomobilu pvreč na grobo protisnjena v notranji del luči in zato računalnik javi napako?
confused-1.gif
mogoče.

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Vem, da je "stavek" nepopoln, gre se pa za tehnične izraze oz. je iz avtomehanične stroke. Očitno gre za neko napako na avtomobilu, zato me je foter prosil, če bi lahko malo raziskala, kje tiči problem. (Rekel je, da je mogoče kaj v povezavi z žarnicami, ampak žarnica je bulb , ne bub.)

Daj še okoli nekaj konteksta, potem bo lažje.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Hm, konteksta niti ni. Stranka je pripeljala avto, kjer se ji je na armaturi izpisal dotični stavek. Ugotovili so, da je verjetno narobe nekaj z žarnicami. Foter je žarnico zamenjal in zaenkrat vse normalno deluje. Da pa ne bi bilo kaj narobe, pa se je želel še malce bolj posvetiti temu problemu.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Prečrkovano je tako, kot se je izpisalo.

Kaj za en avto pa imate pol to? Namesto ''dipped bead bub(s) faulty'' bi moralo potem biti ''dipped beam bulb(s) faulty'', kar pa je potem čisto nekaj drugega kot koralde in joški
grin1.gif