pretep v globalu

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
Baje naj bi v globalu ta weekend nekega fantiča redarji kar konkretno namahali. Ali ve kdo kaj več o tem? Poškodbe so konkretne (je v umetni komi).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Za v komo pa tudi dvomim, da jih je z razlogom fasal.
wink-1.gif
Razen, če je visok 220cm in se jih je lotil s hladnim orožjem in so ga morali 20x po glavi vsi skupaj.

Sicer pa ne bi bilo prvič, da bi jih kdo po nepotrebnem fasal v globalu od varnostnikov.

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kolikor poznam jaz tele redarje... jih je lahko fasal tudi samo za to, ker je hotel nazaj noter recimo na WC, ali pa samo po nekaj kar je pozabil. redarjem se je pa domov mudil, pa so mislili, da se ga bodo tako najhitreje losali.

poleg tega - če ga enkrat konkretno butneš, da mal skupaj zleze - od tega dvomim da nastanejo takšne poškodbe, da mora biti poba v umetni komi.

je pa res, da ozadja ne poznam, mogoče jih je pa za spremembo nekdo enkrat zasluženo dobil. aja, pa ne me narobe razumet - še vedno jih je preveč dobil...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
da kdo pade v komo je lahko zadost samo en nepreviden udarec ali pa celo padec...

bi blo pa fajn najprej zvedeti kakšne so poškodbe predno koga "napademo" zaradi prehudih udarcev itd...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
se strinjam - vsakršno nasilje je nepotrebno...

samo pravim da najbrž res za brezveze pa ni bilo pretepa...

ne vem no, na "vip" vhodu so kr prijazni - če seveda si ti tudi do njih prijazen
smirk-1.gif

če se pa delaš "visokega" in "pomembnega" (90% ljudi v globalu so KAO neki "special"
crazy1.gif
) potem pa ja, se zna zgodit kej nepotrebnega...

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če dela kdo zgago, ga odneseš ven in pokličeš policijo. Če se moraš branit se braniš...., če se braniš proti 70 kilskemu 23 letniku, mu verjetno ni treba odpreti lobanje, da se umiri.
smile-1.gif

Lahko pa a je bilo upravičeno...je tudi varnostnik resno poškodovan in se je moral boriti za svoje življenje med pretepom. Samo kolikšna ta verjetnost?

kadunnc

Pripravnik
1. avg 2007
868
15
18

Kokr sem jest slišu naj bi v Celju pred Escape-om enga do kome premlatl...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
če se braniš proti 70 kilskemu 23 letniku, mu verjetno ni treba odpreti lobanje, da se umiri.
smile-1.gif

no, no..ni ti treba pretiravat
grin1.gif

tud 70 kilski 23 letnik lahko krepko škodo naredi...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ares pravi:

tud 70 kilski 23 letnik lahko krepko škodo naredi...

Neki gorili na vhodu ne ....

Teli varnostniki so itak posebna sorta ljudi, ki misli da je privlačna, ker ga je čez rame 2 metra, imajo konkreten primanjkljaj možganskih celic in se na tako primitiven način izživljajo nad folkom. Tudi če en dela pizdarije ga lahko en varnostnik normalno shendla, tako da ga prime in nese ven, ne pa da se izživlja nad človekom. Pacienti
bonk.gif

aja še to .... tole pretepanje ljudi s strani varnostnikov se mi zdi primerno samo v primeru, če je varnostnik napaden in ogrožen pa še v tem primeru je dovolj en sam udarec ali pa se človeka konkretno prime in pelje ven. Vse kar je več od tega je samo razkazovanje moči in pumpanje ega.

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Primitivci so na strani varnostnikov in obiskovalcev...

pa tudi 23 letnik s 70 kilami lahko konkretno zmelje te "gorile" sem že videl...
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:

pa tudi 23 letnik s 70 kilami lahko konkretno zmelje te "gorile" sem že videl...
smirk-1.gif

točno tako.
človek da bi bil smrtonosen ne rabi imet 100+ kg...v bistvu je to bolj slabost kakor pa prednost. Najbolj ubijalski so mulci s 70 kilami ki so okretni ko kakšen mali pes ki skače okol tebe, pa ga ne moreš zagrabit...
grin1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:

smirk-1.gif

točno tako.
človek da bi bil smrtonosen ne rabi imet 100+ kg...v bistvu je to bolj slabost kakor pa prednost. Najbolj ubijalski so mulci s 70 kilami ki so okretni ko kakšen mali pes ki skače okol tebe, pa ga ne moreš zagrabit...
grin1.gif

In vsi takšni mladci hodijo po mestu in iščejo skupine 4-5 varnostnikov, ki so težki 120 kilogramov in imajo okoli dva metra. Ko jih najdejo jih pretepejo ko kante.
ali pa mogoče varianta b) Mulo je bil malo nažgan/zadet in je nehote rekel kaj takšnega, kar so redarji narobe razumeli, pa so ga brutalno pretepli.
potem pa še c) Mladec je bil pameten, redarju to ni bilo všeč, mulo je kaj siknil nazaj (saj smo v demokraciji, a ne), redarji ne poznajo heca pa so ga malo "umirili". Ker pa v telovadnicah boksajo težke boksarske vreče in dvigujejo 150 kilogramov bencha, nimajo občutka, zato so ga polomili.
Katera verzija vam je najbolj všeč in se vam zdi najbolj verjetna? Najbrž ni točna nobena, ampak lahko pa bi bili blizu resnice.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
elvirju in aresu je očitno najbolj logčna verzija a.) veliko nas je 70 kilašev ki hodimo naokrog po ljubljani in pretepamo varnostnike in "južnake"
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Floki pravi:

elvirju in aresu je očitno najbolj logčna verzija a.) veliko nas je 70 kilašev ki hodimo naokrog po ljubljani in pretepamo varnostnike in "južnake"
bonk.gif

očitno vama ne potegne kar sem napisal nekaj postov višje: vsakršno nasilje je nepotrebno in nesprejemljivo!

bo zadost?

kar sem diskutiral je samo: ali je bil napad nesprovociran (najbrž ne) in ali je možno da 70 kilski 23 letnik polomi gorilo.

vredu?

Nazadnje urejeno:

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Glej Ares. Možno je marsikaj, ampak verjetnost pa je manjša. Če bi npr. z ulice potegnili sto dvometrskih goril in sto sedemdeset kilskih 23-letnikov in jih naščuvali enega proti drugemu, koliko bi jih obležalo enih ali drugih?
Res je, da je mularija dandanes vse bolj predrzna, ker mislijo da držijo vsemogočnega za prašnike. Tudi redarji so vse prevečkrat omejeni agresivneži in se znajo na koga spraviti. Jaz sem bil v Globalu samo nekajkrat, pa mi ni noben redar nič naredil, ker sem jih tudi jaz pustil na miru. Se pa držijo tako, kot da so vladarji sveta, pač lokalni šerifi.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Ares pravi:Najbolj ubijalski so mulci s 70 kilami ki so okretni ko kakšen mali pes ki skače okol tebe, pa ga ne moreš zagrabit...
grin1.gif

hysterical-1.gif

Ampak to je vseeno čista resnica. Poznam nekaj takih, ki imajo res močan udarec in 100-kilaša spravijo na tla za šalo.