Prestrezanje Brezžičnega interneta

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Torej iz Slovenj Gradca sem doma zračne razdalje 2 kilometra.(na hribu) Ker se gospodom na telekomu sladko jebe za nas, ki nismo iz centra, ne morem dobiti lastnega interneta. Trenutno si ga zato delim s sosedom. Sedaj sem slučajno prenosnika potisnil zraven okna, in za hec preveril brezžična omrežja, in nebi si mislil najde 3 omrežja vsa brez gesla. Dva sta zasebna, tja se nebi preveč obešal, (ne vem kaj ljudje študirajo, da ne dodelijo gesla, potem pa še celoten disk dajo v skupno rabo
bonk.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Občasno pride do izpada, včeraj ko sem testiral je bil maximalen download 34kb/s. Ni neki maksi, ampak dela

podmornik

Pripravnik
28. mar 2008
55
0
6
blizu Nanosa
Za testiranje si lahko umisliš en wireless USB ključek, ki ga daš na USB podaljšek in postaviš v neko mikro lego za najmočnejši signal. Tako boš imel boljši signal in veliko boljši prenos kot pa z vgrajenim wireless oddajnikom v prenosniku.

V kolikor pa se bo zadeva obnesla boš imel tako polno delujočo povezavo z minimalnimi stroški.

Če pa hočeš kaj več bo treba seči v žep, si umisliti kakšen wireless router, anteno, .......